ما آقایایون😁😅باتوجهبه شیوع ادامه دار کرونا، به پویش مردمی موج چهارم کرونا می پیوندیم و از هرگونه رفتن به بازار جهت خرید روز زن و ولنتاین و تجمع خودداری کرده😁 و صرفا انرا به صورت مجازی( استیکر، قلب، بوس) برگزار مینماییم🤭
در بینج کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم بی وفا مرا شل نپج
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
حالا اگه الان دوستاتون میگن برنامه بچنیم مجردی بریم بیرون
یعنی چی بگم این پویش مویش هیچ معنایی براتون نداره دیگه
همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉 تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂. اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁. خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون تو تواین جهان تک وخاصی😊. ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️ تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃 از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠
به اینجا که رسید پویش نه به بازار رفتن شروع شدپولشو بدید ما خودمون میریم میخریمشما تو پویش قرار دا ...
👌👌👌
همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉 تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂. اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁. خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون تو تواین جهان تک وخاصی😊. ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️ تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃 از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠