2777
2789
عنوان

هر کی آشپزیش درجه یکه لطفا کمک

258 بازدید | 25 پست

سلام دوستان

کسی بلده چجوری ماهی درست کنم برا مهمونی خیلی خوشمزه بشه 

فیله ماهی سفید بسته بندی خریدم 

شما چطور درست میکنید؟؟ 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 

من مزه دارمیکنم چندساعت بمونه،بعدسرخ میکنم

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤

آرد سوخاری  نمک فلفل  سیاه  زردچوبه  قاطی کن   زرده تخم مرغم جدا هم بزن و سیر و پیاز رنده کن داخلش  ماهی رو توی اون مواد بغلتون بعد بزن داخل تخم مرغ روی روغن زیاد و داغ سرخ کن

💞💫🖐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مواد پودری رو میزنم لیمو تازه نارنج ایناروهم میارم سر سفره با ماهی محشره

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

مزه دار میکنم تو سیرو پیاز رنده نمکو ادویه و فلفل وزردچوبه یکم آبلیمو 

بعد سرخ

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

پیاز، سیر یا پودر سیر و فلفل سیاه و زردچوبه و سایر ادویه های دلخواه.

میذاری سه چهار ساعت توی این مواد بمونه

بعد آرد سوخاری و نمک و زردچوبه رو قاطی کن

ماهی رو بغلطون توش و سرخش کن

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
من مزه دارمیکنم چندساعت بمونه،بعدسرخ میکنم

با چه موادی مزه دار میکنید؟ ادویه هاشو میگی 

بعدم سرخ شدن ماهی چقدر طول میکشه 

با چه موادی مزه دار میکنید؟ ادویه هاشو میگی  بعدم سرخ شدن ماهی چقدر طول میکشه

باآبلیمو،زعفرون،پیاز،نمک

زمان زیادی نمیبره سرخ کردنش،خودتون درست کنیدمتوجه میشید🌷

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤

من فیله هارومیزارم داخل روزنامه آبش چیده بشه. یکم گلاب دارچین سیر نده شده فلفل سیاه وزردچوبه میزنم. روغن داغ شدسرخ میکنم باشعله زیادتاریزریزنشه. سیب زمینی خلالی سرخ میکنم کوجه هم حلقه ای سرخ میکنم. دوتاحلقه فلفل دلمه سرخ یاخام. ماهی هارومیزارم تودیس سیب زمینی وگوجه کنارش. فلفل دلمه هاروش اینم تزئین. نوش جان

لیمو سنگی و سبزی برای دورچین ماهی استفاده کن  برشته سرخش کن با تزیین شیک تر میشه

ادویه هایی که برا مزه دار شدن میزنی چی هست؟ 

با حرارت کم سرخ کنم بهتره؟ 

من میزارم تو پیاز فراوون و ابلیمو یک ساعت بمونه بیشتر که لشه ماهی تو ابلیمو وا میره البته نمکم میزنم بعد روغنو زیاد داغ میکنم ماهی رو از مواد جدا میکنم میغلتونم تو ارد و زرد چوبه و نمک بعد میندتزم نو روغن خوب بادر باز سرخ میکنم البته شعله ی ملایم بعدم اخر سر روش کره ی اب شده میریزم و نوش جان