2777
2789

دلیلش برمیگردخ ب سبقه تاریخی لرها از زمان کوروش تاقاجارومشروطه..بخاطر میهن دوستی و حراست اول داشتن..کم کم شدجزفرهنگمون حتی بی بی مریم یه زن بود ولی داشت..الان بیشور بعنوان نماد در عروسی وعزا استفاده میشه..شما میخواین با یکی باشین که بهتون ارامش بده ن سلب ارامش کنه

کاربراقا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یوخ تهران،اونم تهرانه خانوادش تو شوشن ،کجای ترکین ما اصالتا اردبیلیم

من بختیاریم.همه فامیل هم دارن.یه جورایی نشانه اصالت بختیاری هست.فقط نماد ازش واسه کشت و کشتار استفاده نمیکنن

من که تو خوزستانم واقعا اینو قسنگ درک میکنم که اختلاف فرهنگی خیییلی مهمه مخصوصا ترکا با بختیاری ها خ ...

جداا چرا اینو میگین مثلا اختلافاشون رو مذهب بیشتر درسته؟

شوش؟ شوش بختیاری نداره عزیزم اونا عربن تفنگو هم عربا دارن ،که بایه دعوا خون و خون ریزی میکنن ولی ...

ن لره بختیاری لر ی هم چین چیزی میگ عربم هست تو شهرمون مامانشونم لکه ایلامه

شوش؟ شوش بختیاری نداره عزیزم اونا عربن تفنگو هم عربا دارن ،که بایه دعوا خون و خون ریزی میکنن ولی ...

چرا عزیزم بختیاریا اکثرا تفنگ دارن ما هم برادرام و پدرم تفنگ دارن با مجوز غیر قانونی نیست تفنگ شکاری 

چرا عزیزم بختیاریا اکثرا تفنگ دارن ما هم برادرام و پدرم تفنگ دارن با مجوز غیر قانونی نیست تفنگ شکاری ...

ولی ما نداریم 

فامیلامونم ندارن

اونایی که روستا و عشایر هستن شاید داشته باشن لازمشون میشه

جداا چرا اینو میگین مثلا اختلافاشون رو مذهب بیشتر درسته؟

من یه دوسالی بودم بینشون خییلی فرق میکنن با ما همه چیزشون همسایم بختیاری بود خییییلی صمیمی بودیم قشنگ بینشون بودم بنظرم وفق دادن خیلی سخته با ما که خیلی فرق میکردم حالا شمارو نمیدونم 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم