2777
2789
استارتر بخاطر اختلاف فرهنگی اذیت نمیشی؟

من که تو خوزستانم واقعا اینو قسنگ درک میکنم که اختلاف فرهنگی خیییلی مهمه مخصوصا ترکا با بختیاری ها خیلی باهم متفاوتن بنظرم اشتباهه

البته انشاالله که اسی خوشبخت باشه

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوش؟ شوش بختیاری نداره عزیزم اونا عربن تفنگو هم عربا دارن ،که بایه دعوا خون و خون ریزی میکنن ولی ...

آره منم تعجب کردم شوش بختباری 😥

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
آره عزیزم منم فکر میکردم مهم نیست ولی تجربه ش کردم   من بختیاری هستم و چندسالی ارومیه بو ...

عزیزم شما که ارومیه بودی 

میشه از تفاوت هامون با اونا بگی؟

میخوام بدونم

ممنون میشم اگه جواب بدی💚

استارتر بخاطر اختلاف فرهنگی اذیت نمیشی؟

حس نکردم هنوز چون بنظرم فرهنگ ادم شخصیتش و خانوادشه ن قومیتش چون من خودم از هم فرهنگیای خودم چیزایی دیدم ک متنفر شدم ازشون ،ادم انسان هرجا باشه خوبه

چون بختیاری ها یا همان زاگرس نشین ها مردمان دلیر و غیوری هستن که از قدیم الایام از آب و خاک وطن حفاظت میکردن! داستان بی بی مریم و شیرعلی مردان خان بختیاری رو توی نت سرچ کن... 

بی بی مریم و پسرانش و جنگجویان اون زمان تهران رو از دست دشمن نجات دادن و در آخر پسرش رو شهید کردن! 

زندگی عشایری باید سلاح داشته باشه،! و این سنت تا حالا باقی مونده 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️