2777
2789

منم یه مانتو قهوه ای و شلوار پارچه ای مشکلی با یه شال قهوه ای که محکم دور کلم بستم

اونم تو عروسی دختر خالم فیلمش موجوده اه میبینم حالم بد میشه

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من کلاس پنجم مانتوی سبز تابستونی کت صورتی اسپرت شلوار آبی کفش سفید با شال مشکی و بنفش و عینک دودییی😑😑😑 کاش یکی بهم میگفت لعنتی نپوش اینا روووو🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ البته میگفتن هم گوش نمیکردم😂😂

من یه دوره فاز حزب اللهی برداشته بودم توخونه ساق دست میپوشیدم  با جوراب با هد سرم پیشونیم می‌بستم کلا خودمو بقچه میکردم . میگفتم خدا ناراحت نشه یه وقت. کلا حرکت خزی بود😐

لباس تور سفید با کتونیه سبز عروسیه پسر عموم هشت سالم بود 😕😕😕😕 دقیقا نمیدونم مامانم به چی فکر م ...

مامان احتمالا فقط لباسو پوشیده برات 

کتونی رو جلوی در خودت سوا کردی🤣

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***