2777
2789
شما حالا شدی باتربیت که تو تایپیک هات به پدر شوهرت فوش میدی واقعا که

نصفه شبی این چه عنوانیه اخه ها 

هیچی پیدا نکردی رفتی تایپک های منو زیرو رو کردی واقعا که معلومه سنت کمه هنوز پس ریپلای نکن ممنون 

یه صلوات واسه دلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نصفه شبی این چه عنوانیه اخه ها  هیچی پیدا نکردی رفتی تایپک های منو زیرو رو کردی واقعا که معلوم ...

زیر رو نکردم به سنم اصلا ربط نداره تایپیک دیگه مثلا اگه صبح بود فرق میکرد ذهن های منفی و منحرف را باید شست پهن کرد جلو افتاب 

من و خیلیا نمیدونیم شعر هست... کلا این شعر ابیات دیگه نداشت/؟؟؟فقط همین یوکلمه گمراه کننده رو داشت؟ ...

خب شما رو چیزی که نمیدونی انتقاد میکنی!

با عقل جور درمیاد؟!اگه میخوایین انتقاد کنین حداقل بدونین درباره چی هست!‌‌‌...مردی که بخواد با یه شعر قری گمراه بشه رو باید انداخت دور😅😅😅

گفتم. کلا ی عده معلوم الحال... برای بازدید خوردن دست ب هرروشی میزنن

با احترام کامل بفرمایین بیرون دوست عزیز شما که بدتر صفحه های تایپیکم بردی جلو من وقتی سوالی واقعا داشته باشم تایپیک میزنم