2777
2789
عنوان

نتایج ازمون استخدامی

2705 بازدید | 62 پست

بچه ها کیا قبول شدن بیاین ببینم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
واسه کجا بود؟

اموزش پرورش

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قبول نشدم 😩😩😩😩 حالم گرفته شده

اللهی عزیزم انشاالله سال بعد

عزیزم شرایطش چیه منم لیسانس دارم میتونم شرکت کنم.؟

دفترچه امسال رو از سایت سنجش دانلود کنید کااامل توضیح داده

شمام قبول نشدید؟؟؟

من والا قبول شدم

من نشدم کلی هم گریه کردم

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
عزیزم شرایطش چیه منم لیسانس دارم میتونم شرکت کنم.؟

شرایطش تو دفترچه میاد

مهمترینش بومی بودنه

که من بومی محسوب نمیشدم

بعد یسری رشته های محدودی میخواد

که رشته من تک ظرفیتی بود

کل استان و شهرستانا یک نفر میخواست

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...
من نشدم کلی هم گریه کردم

عزیزدلم سال بعد

من والا قبول شدم

مباااااااااااارکه

باسلامتی

نمره مکتسبه شما چند بود؟؟؟؟؟

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...
ببخشید بومی بودن یفنی چی یعنی اهل اون شهر باشی

بله

یعنی ساکن اونجا باشی یا شناسنامت مال اونجا باشه