2777
2789
عنوان

مهمونی مادر شوهر

955 بازدید | 42 پست

بچه ها دیشب مادر شوهرم.  مهمونی داشت مادر شوهرم. کلی غذا درست کرده بود. جوری که من دیدم خیلی ازش موند  . به دخترش آخر شب از غذاها داد که ببره. از همش بسته بندی کرد براش.

ولی اصلا به من تعارف هم نکرد. با اینکه کلی ظرف شدم و کار کردم.  

بعد شوهرم امروز می‌گفت از غذاها خیلی خوشمزه بود. نیاوردی زیاد موند. گفتم مامانت هیچی نگفت.   خودشم بدش اومد. گفت به خواهرم پس  چرا داد  

واقعا به مادر شوهری که میشه ادعا داره عروسم مثل دخترم میمونه. پس چرا اینجور وقتا مثل دخترش باهام رفتار نمیکنه.   

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید همشون زر میزنن عروسم مثل دخترم میمونه..

مادرشوهرم زنگ زده که سرویس طلایی که بهت میدیم واسه پسرا ها

بعدا خواست ماشین عوض کنه بهش بده.. به دخترش اینو میگه؟

عمراا

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹

خاک توسرش

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

هر کاری کنی عروس دختر نمیشه

بخصوص وقتی که خودشون دختر دارن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

هه

اینکه خوبه مادرشوهر من جلو چشمم به جاریم غذا میده به من یه تعارف نمیکنه 

تابوده دنیا پر از این احمق ها بوده

درگیرش نباش 

فدا سرت

برای تو از خدا خیر و خوشبختی میخوام   دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن