2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال 96 جدا شدم. اواخر بهمن اقدام کردم، اواخر اسفند رأی دادگاه صادر شد. حدود یک ماه، چهل روز   ...

آخه شنیدم قانون جدیده که طلاقای توافقی هم باید برن پیش مشاور

و چند ماه طول میکشه، یه سوال جسارتا شما که طلاق گرفتی، شرایط زندگی برات راحته؟ 

آخه شنیدم قانون جدیده که طلاقای توافقی هم باید برن پیش مشاور و چند ماه طول میکشه، یه سوال جسارتا شم ...

خب اون موقع برای ما هم نامه دادن که بریم مشاوره، من رفتم، ولی شوهرم نیومد. یه جلسه هم بیشتر نبود. 

من راضی هستم خدا رو شکر. اینقدر راضی هستم که اگر شوهرم پشیمون بشه و برگرده ، من قبولش نکنم. برای خودم خیلی برنامه و هدف دارم. ولی خب با این حال سختی هم دارم، به لحاظ مالی خب تحت فشار هستم، ولی باز هم خدا رو شکر. 

چون من همسرمو دوست دادم اما اون یه دفعه از این رو به اون رو شد، اونم عاشق من بود، ولی الان نیست. احس ...

یعنی چی؟ الآن دو تاییتون تصمیم گرفتین بخاطر همین مسأله از هم جدا بشین؟ 

خب برید مشاوره، تا جایی که راه داره تلاش کنید زندگیتونو حفظ کنید، در نهایت اگر هیچ راهی جواب نداد، جدا بشید. اینطوری بعد از طلاق دیگه عذاب وجدان نمیگیری و پشیمون نمیشی. نمیگی کاش فلان کارُ هم میکردم، یا نمیگی کاش جدا نمیشدم و ...

یعنی چی؟ الآن دو تاییتون تصمیم گرفتین بخاطر همین مسأله از هم جدا بشین؟  خب برید مشاوره، تا جای ...

نه من تصمیم نگرفتم، همه چیز دست به دست هم داده انگار داره اینجوری میره جلو، راستش مشاوره هم نمیاد اصلا، به من میگه محبتی از سمت من به تو نیست. و طی ۲ هفته یه دفعه اصلا نمیدونم چی شد که اینجوری شد.

خب اون موقع برای ما هم نامه دادن که بریم مشاوره، من رفتم، ولی شوهرم نیومد. یه جلسه هم بیشتر نبود.&nb ...

هر سختی رو حاضرم تحمل کنم ولی دوسش دارم هنوز.اونم خیلی زیاد. هر کاری هم از دستم بر میومد کردم، ولی نمیشه انگار

نه من تصمیم نگرفتم، همه چیز دست به دست هم داده انگار داره اینجوری میره جلو، راستش مشاوره هم نمیاد اص ...

سوره مزمل بخون، روی قند یا هر چیزی که هر روز میخورید، همون قند خوبه، چون همراه با چایی معمولاً هر روز استفاده میشه. ذکر یا ودود هم مجربه.