2777
2789
عنوان

حاجت دار ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 64 پست

دوستان بقیه اعضایی ک میشناسین رو دعوت به گروه کنید تا تعداد بیشتری قل هوالله خونده بشه ..

@@

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

من 7 مرتبه خوندم دوستان برای ازدواجم دعا کنید ان شاالله همگی حاجت روای بخیر شویم

عزیزم  ایت الکرسی و حمد برات خوندم ....میشه توهم برای حاجتم دعا کنی

میشه برای حاجتم دعا کنی و صلوات بفرستی❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان برای ازدواج ذکر یا لطیف دعای مشلول و سوره طه بخونید روش و تعدادش رو از نت سرچ کنید  ...

ان شاالله عزیزم

ان شاالله شما هم به حاجت دلتون برسید

ان شاالله همه دوستان حاجت روا شوند بحق حضرت فاطمه زهرا س

اگر دعا ميكنم و اثري از استجابت نميبينم پس مشكل بخاطر باور و ايمان من به خداست.اگر خدا را داراي صفات كريم، بخشنده ، مهربان و رحيم و تمام صفات خوب ديگر باور دارم و به آيه ادعوني استجب لكم پس نبايد شكي براي اجابت دعا داشته باشم.پس من با حضور قلب تمام دعا ميكنم و همه امورم را به خداي مهربان و پاك ميسپارم و توكل ميكنم ، و اينموقع ديگر بايد شاد و رها باشم ، چون بهترين وكيل و كارساز به دنبال خواسته ام هست.خدايا شكرت بخاطر وجودت

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

۱۱۴ مرتبه میخونم به نیت چهارده معصوم😞❣واسه همتون دعا میکنم شمام دعا کنیین تا آخر ماه به خواستم برسم

هر کی دعام کرد لایک کنه 

بچه مهندس سایت😁👈👷‍♀️برا مهندس شدنم یه صلوات میفرستی با قلب مهربونت؟!🌺🦋❣I will be the aerospace engineer of the future🥰😎🤓