2777
2789
عنوان

حاجت دار ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 64 پست

۱۰

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔

دوستان تعدادی که میخونید رو بنویسید تا جمع بزنیم ان شاالله همگی حاجت روا بشیم 

هر حاجتی که دارین مستجاب ان شاالله 

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا برای شغل و کسب درآمد منم دعا کنید سلام دوستان. ترجمه متون عمومی و تخصصی انگلیسی انجام م ...

عزیزم ایت الکرسی بخون کارت رونق میگیره من برات خوندم اگ میشه دعا کن من‌حاجت روا شدم 

میشه برای حاجتم دعا کنی و صلوات بفرستی❣

۷بار میخونم.

دوستان التماس دعا. امید دارم به دعای شما به حاجت قلبیم برسم 

برای رسیدن به حاجت قلبیم یه صلوات میفرستین. قلبهای شما پاکه، خدا دعای شما رو بی جواب نمیذاره.
تورخدا دعا کنید آبروم نره  (دختر برادر این کاربری هستم😔😔) ۱۴ تا مبخونم

ایت الکرسی و حمد خوندم برات عزیزم ان شاالله ک حفظ میشه  ابروت ....زیارت ایت الکرسی و حمد بخون زیاد....اگه میشه برا منم دعا کن به حاجتم برسم

14 

دوستان ان شاالله همگی حاجت روا بشین 

برای باردار شدن من هم دعا کنید 

الهی دل همه شاد بشه 

ان شاالله همه به خصوص اعضای شرکت کننده در زنجیره دعا زودتر حاجت روا بشن

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ایت الکرسی و حمد خوندم برات عزیزم ان شاالله ک حفظ میشه  ابروت ....زیارت ایت الکرسی و حمد ...

خاله بخدا من کاری نکردم نامزدم مجبورم کرد😭 

یکماه نیم پیش بود پریود شدم ولی باز میترسم خاله بابام میکشتم

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤

۸ تا

واسه خونه دار شدن منم دعا کنید

ان شاءالله که با آرامش و سلامتی برم خونه خودم

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

❤️💫یارَفیقَ من لا رَفیقَ لَهُ 💫❤️. 🥀
عروس شدنم تا قبل از عید اسمم عاطفه ۳۱ 🥲🥲🥲🥲 خوندم به نیت همشون🤲🤲🤲🤲🤲

ایت الکرسی و حمد برات خوندم عزیزم ...اگه میشه شما هم دعا کن منم حاجت روا بشم

من 7 مرتبه خوندم دوستان برای ازدواجم دعا کنید ان شاالله همگی حاجت روای بخیر شویم

دوستان برای ازدواج ذکر یا لطیف دعای مشلول و سوره طه بخونید روش و تعدادش رو از نت سرچ کنید 

ان شاالله به زودی ازدواجی عالی داشته باشین