من امروز خیلی دپرسم... اصلا حال ندارم پاشم کارای مفید انجام بدم.
به نظرتون چی میتونه بهم انگیزه بده و حالم و عوض کنه؟؟؟
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
نوتلا گفتی و کردی کبابم ... بر هر درد بی درمان دواست...
🤣🤣🤣نوش جونت بخر تا جون داری بخور
چپیسو پفک کار سازه اونارم بخور😀
پیتزا یادت نره🤤🤤
وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️
آره اون کار رو به قسمتای کوچیک تر تقسیم کنید تا مغز تجربه شو بکنه و بخواد ادامه بده
نکته ظریفی بود ممنونم عزیز دلم
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
🤣🤣🤣نوش جونت بخر تا جون داری بخور چپیسو پفک کار سازه اونارم بخور😀 پیتزا یادت نره🤤🤤
فدات عزیزم