2777
2789

دلم گرفته 

یه مساله کوچیک پیش اومده همش تو فکر پسرم بودم

رفتم پیش دوستم باهاش دردل کردم گفت خودت رو کاملا فراموش کردی تمام فکر و ذکرت بچت هست 

زندگی خودت رو بکن بچه هم در کنارش

ولی من نمیتونم من اون بچه رو به دنیا آوردم مسئولیتش با منه دیگه 

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوستت احتمالا بچه ندارن که میگه زندگی خودت رو بکن بچه در کنارش نمیشه مگه درسته یاهنره

اره مجرده 

ب خودت میای میبینی ۴۰ رو رد کردی و هیچ کاری واس خوشحالی خودت انجام ندادی اخرم اون بچه میگ مگه من ازت ...

دقیقا همین رو گفت

حق داری من که فرصت نمی کنم یه شونه به موهام بکشم یا تیم ساعت برم بیرون یه هوایی به سرم بخوره

خیلی بده اینجوری من تازگی بعد از 5 سال گاهی وقتها با همین دوستم میرم بیرون

دقیقا همین رو گفت

منم بچه دارم اما درکنارش ماهی ی بار دورهمی دوستانه داریم با بچهامون . خونه مادرم میرم . با خاهرام کافه ای پارکی چیزی میریم ‌ . وقت بشه دست دخترمو میگیرم میریم پارک هم روحیه جفتمون عوض میشه هم پیاده روی کردم

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

اشکال نداره عزیزم، اینکه انقدر نسبت بهش مسئولیت پذیری قابل ستایشه، خیلی‌ها چنین دیدگاهی نسبت به بچه‌شون ندارن

منتها باید سعی کنی توازن ایجاد کنی

اون بچه درسته که توجه شما رو میخواد اما یه بخش اساسی برای رشد شخصیت و سلامت روانش اینه که یه مادر سالم داشته باشه

پسرت باید ببینه که مادرش برای خودش کلی ارزش قائله، به خودش زمان اختصاص میده، سرگرمی‌های خودش رو داره، زندگی خودش رو داره

این‌طوری میتونی براش بهترین مادر باشی عزیزم

وگرنه دو روز دیگه که کل وجودتو فداش کردی اونم یاد میگیره و برای جلب توجه و محبت بقیه براشون همه کار میکنه، در نهایت هم ازش سواستفاده میشه و خیلی مشکلات دیگه...

کمترین دردی که باهاش مواجه میشه اینه که نمی‌تونه از زندگی لذت ببره چون عذاب وجدان داره که شما بخاطرش زندگی نکردی

سعی کن رو خودت کار کنی، درست میشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ببین نوع زنا باهم فرق داره بعضیا الویت خودشون بعضیام مثل شما خوشحالی بچشون خوشحالی خودشونو

اخه دیگه زیادی شده مثلا برای خوشحالی بچم تن به هر چیزی میدم

یکی از دوستهاش هست یه مامان سمی داره پسرم میگه برم پیش اون دوستم پارک منم میبرمش و هر بار کلی ضربه روحی میخورم دیشب هم طفلک باباش بردش و اونم خیلی اذیت شده بود

اشکال نداره عزیزم، اینکه انقدر نسبت بهش مسئولیت پذیری قابل ستایشه، خیلی‌ها چنین دیدگاهی نسبت به بچه‌ ...

چقدر خوب گفتین پست قبلیم رو میشه بخونی در مورد مامان دوست بچم

خیلی دارم اذیت میشم ولی به خاطر خوشحالی و سرگرم بودن پسرم دارم تن به هر خفتی میدم

چقدر خوب گفتین پست قبلیم رو میشه بخونی در مورد مامان دوست بچمخیلی دارم اذیت میشم ولی به خاطر خوشحالی ...

مادری کردنتون هیچ ایرادی نداره، هم مراقبش هستید هم بهش فضای تصمیم‌گیری می‌دید

اما یه مسئله که هست اینه که کنترلگری‌تون داره زیاد میشه، یعنی حتی نمی‌خواید شکست و درگیری توی روابط رو تجربه کنه که این خیلی بده

بذارید خودش با دوستاش پیش بره، یه وقتا لازمه دوستش رو از دست بده تا بفهمه نتیجه خودخواهی چیه، یه وقتا باید خودش از یه دوست فاصله بگیره تا بفهمه به هر کسی نباید اسباب‌بازی‌هاش رو بده و نذاره ازش سواستفاده کنن

خلاصه که در حد ایده و راهنمایی بهش بگید چی درسته و چی غلط اما در نهایت خودش باید یاد بگیره چیکار کنه

اصلا توی این موارد دخالت نکنید، اینا همش بخشی از تجربیات و زمین خوردن‌هاییه که باعث تقویت مهارت اجتماعی میشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.