من امروز خیلی دپرسم... اصلا حال ندارم پاشم کارای مفید انجام بدم.
به نظرتون چی میتونه بهم انگیزه بده و حالم و عوض کنه؟؟؟
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
یکم از کارایی که باید انجام بدین رو انجام بدین کم کم انگیزه پیدا میکنین مثلا اگه قراره کتاب بخونین ...
ممنون عزیزم..منظورت اینه که از کارای کوچیک تر شروع کنم؟؟؟
ممنون عزیزم..منظورت اینه که از کارای کوچیک تر شروع کنم؟؟؟
کتاب بخون
نوتلا بخور😁😁
اهنگ گوش کن
برقص
فیلم ببین
ارایش مهمه ارایش کن🤣🥰
وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️
کتاب بخون نوتلا بخور😁😁 اهنگ گوش کن برقص فیلم ببین ارایش مهمه ارایش کن🤣🥰
نوتلا گفتی و کردی کبابم ... بر هر درد بی درمان دواست...