2777
2789
عنوان

کسی توی زندگیمه که با هم رابطه....

| مشاهده متن کامل بحث + 3388 بازدید | 131 پست

من شرایطم خیلی بدتر از تو بود 6 سال تحمل کردم.

الان اوضاعمون بهتر شده.

ولی خیلی حسرتا به دلمه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ساعت پیشم دقیقا داشتیم حرف میزدیم یکم دیر جواب میداد متوجه شدم مشغوله ولی جوابمو میداد اما بعدش ...

عزیزم دوست پسرم دقیقا همین اخلاقو داشت ولی اون کار نداره نمیره سر کار بیکاره میتونه سراغم بگیره ها ولی نمگیرفت تا من بهش پیام ندم اون نمیداد دوست پسری که قبلا واس چت بام پر پر میزد الان دیگ بودو نبودم براش مهم نیس... بگزریم.... خیلی درکت میکنم نیاز به محبت داری منم کمبود محبت داشتم اخرش باهاش کات کردم

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
طفلكى خوب الان اكثرأ مشكل مالى دارن اگه خيلى دوسش دارى خودتم ميتونى كنارش كار كنى 

آره ولی خب اصن کلا اخلاقش اینه میگه من همیشه تا بوده کار کردم الانم هرچقد میتونم همه تلاشمو میکنم تا حداقل درآمدم بیشتر شه یا یه کارثابتی پیدا کنم که خیالم راحت بشه بیام جلو چه من کار کنم چه نکنم براش فرقی نداره میخواد خودش دستش خالی نباشه 

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

دیگه اونقدارهم سرش شلوغ نیست که اینجوری بپیچونتت عزیزم

همیشه که لازم نیست آدما ی حرفاییو بهم دیگه بزنن!

وقتی طرف اینطوری میکنه خب نشون دهنده چیه؟

من که فکر نمیکنم فقط بخاطر کار باشه

منم فهمیدم ب مردا برای کار فشار بیاری ی جوری دیگ حالتو میگیرن

میدونی اذیتم نمیکنه طفلی ولی همش مشغوله کاره من خیلی اذیت میشم اینجوری گاهی از دلتنگی تا خود صبح خواب به چشمام نمیاد اما یه پیام بهش نمیدم که مبادا مشغول کار یا استراحت باشه اذیت بشه...😔

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
عزیزم دوست پسرم دقیقا همین اخلاقو داشت ولی اون کار نداره نمیره سر کار بیکاره میتونه سراغم بگیره ها و ...

چند وقته کات کردی؟ چند سال با هم بودین؟ رابطه داشتین؟ دیگه برنگشت بعذ از کات سمتت؟ 

چند ساعت پیشم دقیقا داشتیم حرف میزدیم یکم دیر جواب میداد متوجه شدم مشغوله ولی جوابمو میداد اما بعدش ...

منم همینطور بودم تقریبا ولی واقعا ناراحت شدم ازش 

میشه واسه ما 👧👦 ی صلوات بفرستین که بهم برسیم و خوشبخت بشیم لطفا واسه جور شدن جهازمم ی صلوات بفرستین 😁😁😁

تکلیفت رو با خودت مشخص کن 

از یک طرف کار و سرمایه شروع زندگی می خوای

از یک طرف میگی چرا انقدر مشغول کاره؟خب چون پول به دست آوردن برای شروع زندگی سخت و نفس بر هست!

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
منم مث بقیه دخترام از این شرایط دلم میگیره ولی اصلا مث بقیه باهاش رفتار نمیکنم همیشه هم بهش روحیه می ...

یجورایی خیلی شبیه منی

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔