2777
2789
عنوان

کسی توی زندگیمه که با هم رابطه....

| مشاهده متن کامل بحث + 3388 بازدید | 131 پست
منم مث بقیه دخترام از این شرایط دلم میگیره ولی اصلا مث بقیه باهاش رفتار نمیکنم همیشه هم بهش روحیه می ...

داستانتو خوندم 

نامردی اگه ولش کنی اون بخاطر تو داره تلاش کنه باید ناامیدش نکنی من هفت سال با همسرم که دوست بودیم موندم تا شرایط جوری شد ازدواج کردیم همسرمنم خیلی کار کرد همش بخاطر من ما همیشه پیش هم بودیم رفت یجا کار کرد هفته یبار میومد میدیدمش بعدش جمع جور کرد مغازه زد برا خوذش بدون حمایت کسی با سختیییی تنهاش نزار 

داستانتو خوندم  نامردی اگه ولش کنی اون بخاطر تو داره تلاش کنه باید ناامیدش نکنی من هفت سال با ...

ینی میگی حتی این یک سالی شرط کردیم اگه کارشو درست نشد و نتونست بیاد بازم بمونم؟؟؟

واقعا شرایط سخته برام اگه سنم کمتر بود موندن به پاش خیلی راحتتر  بود من هرباری که خواستگار برام میاد خانواده ام خیلی فشار میارن بهم چون فکر میکنن سخت گیر شدم و دارم بهانه هلی الکی میارم اصن بخاطر همین اوضاع شرط یک سال رو گذاشتیم که اگه نشد تمومش کنیم هرکی بره پی زندگی خودش....تازه باز تو خوب بود که حداقل هفته ای یبار میدیدیش... من یک ساله ندیدمش تو این اوضاع کرونا...ارتباطمونم که بخاطر کارش خیلی کمتر شده همین خیلی اذیتم میکنه خیلی سخت شده برام ولی خب چاره چیه تحمل میکنم

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه یکسال درست گفتی اینجوری به خودش میاد میجنبه ولی وسط راه بری نامردی 

نه نمیرم ولی خیلی خسته شدم اصلا آدم صبوری نیستم عوضش اون خیلی صبوره...چی بگم تحمل میکنم ولی اگه یک سال جور نشد واقعا ولش میکنم شاید اینجوری یه راهی پیدا کنه نکرد هم دیگه هرکی بره پی زندگی خودش...سنمون کم نیس هی صبر کنیم 

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
نه نمیرم ولی خیلی خسته شدم اصلا آدم صبوری نیستم عوضش اون خیلی صبوره...چی بگم تحمل میکنم ولی اگه یک س ...

فک کنم باید باهاش صحبت کنی جدی بگی شروع زندگیمون سخت نگیر 

بابا اسون بگیرید همه چی درست میشه قرار نیست تهران به خونه بگیزی کرج یه جا نقلی بگیره 

فک کنم باید باهاش صحبت کنی جدی بگی شروع زندگیمون سخت نگیر  بابا اسون بگیرید همه چی درست میشه ق ...

بهش گفتم بارها گفتم ولی میگه به سادگی گفتنش نیست همه چی گرونه خرج زیاده من باید دستم پر باشه که بتونم بیام خواستگاریت، میدونی یکمم اخلاقش اینجوریه که دوست داره بهترین چیزا رو داشته باشه یا در اختیار من بذاره همش به فکر این چیزاس همشم میگم من کنار تو هیچی نمیخوام بیا باهمدیگه زندگیمونو از صفر صفر بسازیم... من کلا خودم آدمی بودم که ترجیه میدادم بهترین چیزا رو داشته باشم و خرج کنم زیاد....اما از وقتی باهااش آشنا شدم به خودشم گفتم من انقد دوستت دارم که جز کنار تو بودن هیچی نمیخوام وقتی تو خوشحالم میکنی چیز دیگه ای نیست بیشتر از با تو بودن خوشحالم کنه چرا باید حرص مادیات رو بخورم...ولی خب به گوشش نمیره دلش میخواد حداقل وضع مناسبی داشته باشه وخب متاسفانه سخت شده واسه جوونای الان...

بهش گفتم بارها گفتم ولی میگه به سادگی گفتنش نیست همه چی گرونه خرج زیاده من باید دستم پر باشه که بتون ...

سن که بالا میره توقع اش از خودش بیشتر میشه دیگه قانع نیست مثال یه مبل سه تومنی بخره توقع داره یه مبل بیست میلیونی داشته باشه تو خونش 

سن که بالا میره توقع اش از خودش بیشتر میشه دیگه قانع نیست مثال یه مبل سه تومنی بخره توقع داره یه مبل ...

آره درسته ولی خب از اولم همینجوری بود بهترین چیزا رو میخواست و واقعا هم براشون تلاش میکنه ها اینجوری نیست که فقط بخواد و کاری نکنه ولی من میگم اوضاع خیلی سخت شده مث قبلا نیست که اگه یه توقعی داشتی براش تلاش میکردی میرسیدی بهش الان هرچقدم که تلاش کنی تهش بتونی یه زندگی ساده بسازی... خدا لعنت کنه اونایی رو که این شرایط رو برای مردم به وجود آوردن...

میدونی شرط خودمه ولی دیگه از طاقت رفتم میترسم نتونم تحمل کنم و همه چی رو خراب کنم😔 ۲۸

تحمل کن بابا بنده خدا داره خودشو میکشه ینی ببین اون چه سختی میکشه با این وضع یکم کنارش باش تحمل کن بنظرم بجای زنگ زدن و نصفه حرف زدن هر روزه ی بار در هفته برین حضوری همو ببینین در حد همون نیم ساعت ی ساعت ک اذیت نشی سر نصفه حرف زدن میگذره میره بابا 

Be strong 💛
تحمل کن بابا بنده خدا داره خودشو میکشه ینی ببین اون چه سختی میکشه با این وضع یکم کنارش باش تحمل کن ب ...

آره دیگه مجبورم تحمل کنم چاره ای نیست اون بیچاره هم داره سختی میکشه درک میکنم....ولی نمیتونیم همدیگه رو ببینیم اونم هفته ای یبار من خوزستانم اون تهران بخاطر شرایط کرونا هم نمیتونیم هی بریم بیایم همین که نتونستم توی این یک ساله ببینمش و ارتباطمونم کمتر شده داره بیشتر اذیت میکنه حداقل اگه میتونستم ببینمش دلم آروم تر بود

آره دیگه مجبورم تحمل کنم چاره ای نیست اون بیچاره هم داره سختی میکشه درک میکنم....ولی نمیتونیم همدیگه ...

عخی چ دورین

ویدیو کال بگیرین خب   باهاش هماهنگ باش ی تایمیو ک بلاخره میتونه برات خالی نگه داره اینجوری همم میبینین هرچند حضورس ی چیز دیگس

Be strong 💛
عخی چ دورین ویدیو کال بگیرین خب     باهاش هماهنگ باش ی تایمیو ک بلاخره میتونه برات خالی ن ...

اوهوم خیلی دوریم درد همین دوریه....😒 بابا ما یه تماس ساده میخوایم بگیریم هماهنگ میکنیم تحش یه کاری پیش میاد حتی نمیشه تماس بگیریم و اینکه با داداش دوقلوش یجا کار میکنن و همیشه باهمن داداشش میدونه ها از ارتباطمون ولی اون روش نمیشه جلو داداشش بهم زنگ بزنه دیگه تصویری که هیچ...🤦🏻‍♀️لعنتی تو خونه هم اتاقشون یکیه 🙄🤣ولی واقعا حضوری‌یه چیز دیگه اس😒 توکل به خدا دعا کنین برامون که زودتر شرایط جور بشه و بیاد....