انتخاااابم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 1009 عنوان اون بلایی که خانواده شوهر سرتون اوردن چی بوده ؟ 339 بازدید | 41 پست یا اون کار خوبی که برای شما کردن؟حریف مادر شوهر و خواهر شوهر میشید؟ حال نداری ثواب کنی گناه نکن 1399/11/11 | 20:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_افسرده_ عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 2996 من شوهر ندارم🤨 در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
گیسوکمندزیبا عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 3316 کتکم زدن😔ترسوندنم بچم سقط شد..التماس دعا یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
مامان۰مهربون عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 7763 همینکه توقعات ک دیگرون براش برآورده نکردنو با طلبکاری از من دارهمنم باج نمیدم انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست
shadowofgod عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 199 من همه خونواده شوهرمودوس دارم اولامادرشوهرم وخواهرشوهرم بهم گیرمیدادن ولی من اصلاتوجه نکردم الانم عین خیالشون نیس چون حریفم نمیشن😂😜
فلفل_دلمه_سبز عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 42050 کتکم زدن😔ترسوندنم بچم سقط شد..التماس دعا چرا عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
_افسرده_ عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 2996 کتکم زدن😔ترسوندنم بچم سقط شد..التماس دعا کتک سقط این دیگ چجور خانواده ای بوده😨سر چی اینکارو کردن بی وجدانا🙁 در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
انتخاااابم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 1009 کتکم زدن😔ترسوندنم بچم سقط شد..التماس دعا کی ؟ خواهر شوهر ت زدت؟ حال نداری ثواب کنی گناه نکن
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27950 خداروشکر تا حالا بلایی سر هم نیاوردیم البته گاهی خواهر و مادرش یه سیخونکی میزنن ولی من جاخالی میدم.اینجور وقتا همسرم طرف میشه باهاشون تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
کته،لوبیاپلو عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 20721 مادرشوهر خواهرشوهر سیخی چنده در مقابل پدرشوهر خاله زنک من🤣 مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
گیسوکمندزیبا عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 3316 چرا مادرشوهرم پسرشو پرمیکرداونم منومیزد ی بارم پسرش ازخونه منوانداخت بیرون بعدمادرش اومدتوخیابون شروع کرد ب کتک زدنم😔😔 یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....