2777
2789
عنوان

جواب ازمون استخدامی اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 66 پست
آره عزیزم به لطف خدا ولی خیلی راه مونده  آموزگاری  مکتسبه 54 خورده ای  آخرین نمره ...

وووووووووووووووووووووووووووووویییییییییییییییییییییییییییییییییی

تو صد درصد قبولی..

اگر بالای ده نمره فاصله داشته باشی 100 درصد قبولی..تو که دو برابری....مطمئنی عددها رو اشتباه نکردی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آموزگاری مکتسبه 54  فقط فقط خواست خدا و دعا

سلام منم قبول شدم اموزگاری با نمره مکتسبه ۶۰.از کجا بفهمم نفر چندمم.زری جان شمام شروع کن واسه ساله بعد خودتو ناراحت نکن تلاشتو کردی.منم چندین دوره شرکت کردم اینسری قبول شدم

توچندبودی اون نمره تکه پایین مدنطره یااون ردیفه اخریش؟

20 _ولی حد نصاب ۳۴ بود

نمره تک اخری.

گرچه با نمره مکتسبه فرقی نداره مگه اینکه حافظ قران باشی بالاتر میشه

نه بخدا  همینه که گفتم

پس با اعتماد به نفس کامل برو..هر چی مدرک و سابقه و اینا داری ببر...

تو سوالات روان شناسی هم حواست باشه از خودت بد نگی ..یعنی یک بدی بگو که خوبی باشه..مثلا اگر پرسید که چه اخلاق بدی داری بگو خیلی دلسوزم   

بیچاره نفر بعد از تو هیچ شانسی نداره..البته اگر یک نفر بخوان

[QUOTE=175051017]عزیزم من از عید شروع کردم  از شهریور جدی گرفتم دیگه  ولی ساعت ندارم با بچه کوچیک هر موقع ...[/QUOTE5 5

8 ساعت میشد تقریبی؟ 

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑