2777
2789
عنوان

آموزش رایگان لباس کودک

556 بازدید | 18 پست

سلام سلام دوستان من یه پیج جدید زدم و آموزش دوخت لباس کودک دارم خوشحال میشم همراهیم کنید @banoo__art__

خدایا خودت کمک کن زود تر بشه اونی که میخوام

تلگرام کانال نداری

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس نوزادی هم اموزش میدید؟

بله تازه پیج رو زدم ولی دارم کلیپ های آموزشی آماده میکنم قراره هرچیزی که میخوام واسه نی نی بدوزم رو آموزشش رو بزارم پیج یکم نو پاست ولی کلی چیز قراره یاد بدم لطفا حمایت کنید

خدایا خودت کمک کن زود تر بشه اونی که میخوام

نیستش که

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
@banoo__art__ اینه

همین که عکس لباس صورتیه؟ و آموزش پاپیون داره؟

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
بله

فالوت کردم