2777
2789

سلام بچه ها...شال..روسری..لباس زیر...وتیشرت و خلاصه انواع واقسام لباس دارم هم بصورت تکی هم عمده..قیمتها بسیااااار مناسب وارزان میتونید خودتون بیاید وببینید

خداوندا چنان کن سرانجام کار   که تو خشنود باشی ومارستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خب چجوریه من میتونم بفروشم

همه میتونن...خرید میکنی به صورت عمده بعد تو خونه به همسایه ودوست واشنا میفروشی..یا مغازه دارای محل...پیج اینستا هم میتونی بزنی

چی دارین؟؟؟ وقیمتاش چجوریه؟؟ 

شال..روسری...از قیمت ۳۵تا۹۰.….باتوجه به کیفیت ..روسری هم همینطور...لباس زیز از ۱۰تومن تا۴۰

بستگی به جنس وکیفیت داره...

نذر ختم قرآن کریم دارم الهی هرچی از خدا میخاین بهتون بده کسی هست بخونه برام ی جزء التناستون میکنم ال ...

من جز۱۵رو میخونم

من جز۱۵رو میخونم

آدرس کانال یا پیجت عزیزم؟

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)