2777
2789

سلام

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۲ هفتگی

قشنگ لگد میزد تو اون هفته؟قبلش چیزی حس نمیکردی؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
من تازه ديشب تو ١٦ هفتگي احساس كردم 😍

منم گاهی یچیزیایی حس میکردم الان دوروزه متوجه نمیشم 🤗

قشنگ لگد میزد تو اون هفته؟قبلش چیزی حس نمیکردی؟؟

قبلش نه. اغلب بارداری اول دیر حس میشه. من جز اونایی بودم که دیر حس کردم. به اون صورت هم نه...لگد نبود...چیزی که واقعا حس لگد داشت و شدید بود رو از هفته ۲۸ حس کردم

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
من از ۱۷ هفتگی همین الانم داره میرقصه تو دلم وروجک😂😂 الان ۲۰ هفته ام

من الان ۱۷هفته و ۵روزم چندروز قبل انگار ی مورچه تو دلم راه میرفت ولی الان ن حرکتی حس نمیکنم .ای جوونم تنش سلامت باشه

قبلش نه. اغلب بارداری اول دیر حس میشه. من جز اونایی بودم که دیر حس کردم. به اون صورت هم نه...لگد نبو ...

ای جااانم خدا حفظش کنه

من الان ۱۷هفته و ۵روزم چندروز قبل انگار ی مورچه تو دلم راه میرفت ولی الان ن حرکتی حس نمیکنم .ای جوون ...

ب زودی بیشتر میشه عزیزم

من روزای اول ک حس کردم هی ازش خواهش میکردم دوباره تکون بخور ببینم😂😂

الان همش باید خواهش کنم ازش دو دقیقه تکون نخوره

ب زودی بیشتر میشه عزیزم من روزای اول ک حس کردم هی ازش خواهش میکردم دوباره تکون بخور ببینم😂😂 الان ...

عزیزم الان تکوناش کجاته ؟؟واسع من خیلی پایینه انگاری جنسیتش چیه؟؟تکوناش چجوریه؟؟

مرسی عزیزم.شماهم ان شاالله به سلامت زایمان کنی و نی نی سالم بیاد بغلت

ممنون انشالله😍

عزیزم الان تکوناش کجاته ؟؟واسع من خیلی پایینه انگاری جنسیتش چیه؟؟تکوناش چجوریه؟؟

بچه من پسره سمت راست شکممه 

اوایل پایین بود الان قشنگ اومده سمت راست 

آنومالی نرفتی؟ جنسیت نمیدونی‌؟

اوایل مث نبض زدن بود یا ترکیدن حباب

الان مث حرکت ماهی میمونه ی وقتا هم ضربه میزنه 

بچه من پسره سمت راست شکممه  اوایل پایین بود الان قشنگ اومده سمت راست  آنومالی نرفتی؟ جنس ...

انومالی رفتم ۱۷هفته و ۱روز گفت پسره😍اعتماد کنم؟؟رفتم پیش طهماسب پور رستاک ...واسه من سمت چپه ...خداکنه بالا بیاد ...سرویکست چند بود؟؟خودت کاراتو میکنی؟اشپزی میکنی؟؟