2777
2789

من برای هر حاجتم یا مشکلم یا درددلم قران باز کردم و خدا روشکر باهام حرف زده

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای هر حاجتم یا مشکلم یا درددلم قران باز کردم و خدا روشکر باهام حرف زده

مثلا چجوری قرآن باز کردی؟

من چندساله یچیزو میخام همه کار کردم نذر دعا قرآن ولی حاجت نگرفتم 

من چندین چله گرفتم دیروز تموم شد سالهای قبل هم خیلی دعا خوندم ولی نشد

فکر کنم برای یه حاجتم 5 یا 6 تا چله گرفتم ذکر دعا قرآن 

آخرین چله م دیروز تموم شد 

ولی خبری نشد خسته شدم حکمت حاجت ندادن هم بهم نمیگه 

شده چیزای که خواستم به صلاحم نبوده و نشده و من بعدا خوشخال شدم که نشده

اما اینم شده که یچیزی خواستم که میتونه زندگی خیلیا رو نجات بده اما هنوز نشده 

تیکر بارداری نیست .
مثلا چجوری قرآن باز کردی؟ من چندساله یچیزو میخام همه کار کردم نذر دعا قرآن ولی حاجت نگرفتم  م ...

عزیزم ممکنه به صلاحت نباشه یا وقتش نشده

وضو بگیر و حمد و سوره بخون و نیت قلبی و از عمق وجودت کن و راز و نیاز کن و یک صفحه رو باز کن و معنیش و بخون

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

شما جای من بودید بمن حق میدادید چند سال یه حاجت از خدا بخوای بهت نده و همیشه ذوق داشتی وقتی چله میگیری یا دعایی میخوندی برای اجابت ولی در آخر نشده حاجت نگرفتی ضدحال میخوری یجور احساس میکنی خدا نمیشنوه صداتو یا مسخره شدی افسردگی میاد سراغت 

اینجا خیلیا رو میبینم طرف به چهل روز نرسیده حاجتشو میگیره یا حتی یکروزه 

ولی تو کت من نمیره چرا خدا حاجتمو نمیده حکمتشو بهم میگفت حداقل آروم میشدم 

من یلار قبل از بازکردن گفتم خدایا لطفا باهام واضح حرف بزن تا متوجه شم منظورتو

بعد ک باز کردم ایه ی اولش این بود

ما در این قران صریح و گویا صحبت کردیم🌸

شده چیزای که خواستم به صلاحم نبوده و نشده و من بعدا خوشخال شدم که نشده اما اینم شده که یچیزی خواستم ...

من قبول دارم به صلاحم نیست ولی میتونسته از یه طریق دیگه خواستمو اجابت کنه 

مگه همه امور و احوال و سرنوشت بنده هاش دست خودش نیست 

پس قدرت اینو داره که سرنوشت بنده شو به سود بنده ش تغییر بده که اگه صلاحش نبود ضرری نکنه 

وقتی مینویسم اعصابم خورد میشه 

دست خودم نیست بچه ها 

دلیل ندادن حاجتو نمیفهمم

من قبول دارم به صلاحم نیست ولی میتونسته از یه طریق دیگه خواستمو اجابت کنه  مگه همه امور و احوا ...

درکت میکنم منم گاهی همین حالی میشم اما عجیب دلم روشنه

تیکر بارداری نیست .
من یلار قبل از بازکردن گفتم خدایا لطفا باهام واضح حرف بزن تا متوجه شم منظورتو بعد ک باز کردم ایه ی ...

به نبت من قرآن باز میکنی ببینی چی اومده؟

تو دلت پاکه 

من روش تورو انجام دادم ولی در مورد موضوعی که میخواستم نبود چیزی نفهمیدم