2777
2789
عنوان

تیتر بعد از سقط

270 بازدید | 6 پست

سلام دوستان پیشاپیش ممنونم از پاسخگوییتون

من 12 دیماه سقط 6 هفتگی داشتم. کورتاژ نشدم. یک هفته بعد پزشکم سونو کرد و گفت رحم پاکه و واسه اطمینان تیترم بده. 29 دیماه تیترم 300 بود و پزشکم نگران شد و گفت باید 0 باشه و تکرارش کن. شما همچین تجربه ای نداشتین؟؟؟ خیلی نگرانم نمیخام کورتاژ بشم

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
من تو هفته ۳ یا ۴ خونریزی کردم رفتم بتا و سونو گفت خودش دفع میشه ۸ رو خونریزی کردم تموم شد دیگه نرفت ...

سلام عزیزم. اصلا تیتر ندادین؟؟؟ من همون 12 دیماه یه نصف روز خونریزی خفیف و دل درد خیلی خفیف داشتم و در کمال تعجب دکتر گفت سقط شده 😑

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. اصلا تیتر ندادین؟؟؟ من همون 12 دیماه یه نصف روز خونریزی خفیف و دل درد خیلی خفیف داشتم و ...

چرا بعد ۴ روز تاخیر دادم بتام ۳۲ بود از فرداش خونریزی کردم بازم تکرار کردم ۹۴ بود خونریزیم خیلی شدت گرفت بعد دو روز بازم بتا دادم شده بود ۱۰۰ دکتر نوشت سونو  گفت خارج از رحمی نیس احتمالا پوچ یا شیمیایی بوده ۸ روز خونریزی کردم بعدشم پاک شدم 

در این دنیا انسانم آرزوست❤
چرا بعد ۴ روز تاخیر دادم بتام ۳۲ بود از فرداش خونریزی کردم بازم تکرار کردم ۹۴ بود خونریزیم خیلی شدت ...

آهان. خب خدارو شکر کورتاژ نشدی. ممنونم از پاسخگوییت. من رفتم باز تیتر دادم ایشاالله اومده باشه پایین تر. بعد از 6 سال با هزار امید باردار شدم از دستم رفت. التماس دعای فراوان

آهان. خب خدارو شکر کورتاژ نشدی. ممنونم از پاسخگوییت. من رفتم باز تیتر دادم ایشاالله اومده باشه پایین ...

برات دعا میکنم ایشالا نی نی سالم و صحیح سال آینده تو همین ماه بغلت بیاد منم بعد ۶ماه با کلی ذوق رفتم بتا دادم مثبت شده بود ولی از دستمون رفت 

در این دنیا انسانم آرزوست❤
برات دعا میکنم ایشالا نی نی سالم و صحیح سال آینده تو همین ماه بغلت بیاد منم بعد ۶ماه با کلی ذوق رفتم ...

انشاالله🙏