2777
2789
عنوان

🌹خانم های متاهل لطفا بیاید🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 31 پست
بستگی داره به اون درجه از درک و سازگاری با همسرتون رسیده باشید یا نه اگه اره که زود نیس 

رسیدیم،مشکلی نداریم زندگیه آروم و خوبی داریم الآن حس میکنیم باید بچه دارشیم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شرایط زندگیتو میدونی شوهرتو خودتو میشناسی اگه همه چی خوبه چراکه نه بچه زندگیو شیرین تر میکنه.سختیای خودشو داره ولی باز خوبه

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم

[QUOTE=175025596]رسیدیم،مشکلی نداریم زندگیه آروم و خوبی داریم الآن حس میکنیم باید بچه دارشیم[/QUOTEپس خوبه ک از سر علاقه فقط نمیارید ایشالله ک با وجود یه بچه زندگیتون پر از ارامش و حال خوب باشه 

من19 همسرم28

من ۲۱ سالمه شوهرم ۲۴ هر دو عاشق بچه ایم تازه یک سال عروسی کردیم شوهرم سرباز نبود حتما میاوردم 

اعتقادی به اینکه تفریح برید دوتا سفر برید دوتایی ،هم ندارم با بچه هم میشد رفت مسافرت شاید سخت باشه یکم ولی میشه 

فقط سنت خب کمه ها حیفی به نظرم بارداری سن آدم رو بالا میبره. من موافق ۲۲ یا ۲۳ سالگی ام تقریبا... خودم الان ۲۷ ام

اول برای حاجت روایی خودت بعد برای من یک صلوات بفرست. خدای خوبم من رو هم حاجت روا کن   
من ۲۱ سالمه شوهرم ۲۴ هر دو عاشق بچه ایم تازه یک سال عروسی کردیم شوهرم سرباز نبود حتما میاوردم  ...

اتفاقا با بچه خیلی بیشتر خوش میگذره همش سرگرمید باهاش.ما دوتا بچه داریم هرماه میریم مسافرت بخدا بچه نداشتیم کلا دوبار رفتیم مشهد 

اره دقیقا من حتی ماه عسلم نرفتم😖

ماام تازه عروسی کردیم رفتیم مشهد همش تو هتل خواب بودیم ولی با این دوتا که میریم انقد سرگرم میشیم اصلا نمیمونیم هتل همش گردش و تفریح.مگه یه زن و شوهر چقد حرف دارن باهم بزنن

من ۲۱ سالمه شوهرم ۲۴ هر دو عاشق بچه ایم تازه یک سال عروسی کردیم شوهرم سرباز نبود حتما میاوردم  ...

آخه بعضیا میگن دوتایی بگردید و اینا ولی ما زیاد مسافرت نمیریم اگرم بریم همسرم همش اصرار داده خانواداه ها باشن پس بچه بیاریم برامون فرقی نمیکنه دوست دارم اختلاف سنیم با بچم زیاد نباشه

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕