2777
2789
عنوان

🌹خانم های متاهل لطفا بیاید🌹

278 بازدید | 31 پست

ما 6ماهه ازدواج کردیم،از بهار میخوایم اقدام کنیم،دوتامونم بچه دوست داریم،به نظرتون زوده؟یا خوبه؟کیا زود بچه دار شدن؟

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دو دلم ک بعد از عروسی بزارم زود باردار بشم یا دیر

آخه شوهرم بهار میشه۳۱سالش خودم ۲۰سالمه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

به حرف کسی کتر نداشته باش.. من به حرف خاله ام گوش دادم چند سال صبر کردم مثلا به قولش چند تا سفر خارج برم بعد حامله شم، که یهو دلار گرون شد و کورونا و خارج که نرفتم هیچ، ۵ سال گذشت! الان تازه باردار شدم ( البته تا خواستم حامله شدم همون ماه) اما ۵ سال من بیخود گذشت

اول برای حاجت روایی خودت بعد برای من یک صلوات بفرست. خدای خوبم من رو هم حاجت روا کن   

زودهعجله نکنید بذارید دو سال بگذره خودتون تفریح کنید عشق و حال کنید بعد بچه بیار که دیوونت میکنه بچه .

بنظرم انقدر زود درست نیست بچه آوردن هیچی از زندگی نمیفهمی و اول باید چند سال از زندگی متاهلی تون بگذره از نظر سازش و اینا مطمئن شید از هم

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁