2821
2789
عنوان

رفیق

48 بازدید | 8 پست

سلام  من ۱۷ سالمه و یه رفیق دارم که از ۱۴ سالگی با هم دیگه صمیمی شدیم و رفیقیم

و از کلاس هفتم تا یازدهم هم کلاسی بودیم و تنها رفیق من بود منم تنها رفیقش بودم 

اما یازدهم که بودیم این رفیق ما با یک دهمی هم سرویسی بود و کم کم بینشون دوستی شکل گرفت  و صمیمی شدن من امسال که دوازدهمم از اون مدرسه اومدم بیرون و به مدرسه نمونه دولتی رفتم و دوستم همون مدرسه قبلی موند و ۲ ،۳ بار که با وسیله نقلیه عمومی رفت و امد میکردم رفیقم و با همون دوستش دیدم  

و یبار که رفیقم و با دوستش ایستگاه خط واحد دیدم و مسیرمون یکی بود و فک میکردم اونم باهام میاد اما نیومد و وقتی اتوبوس اومد من سوار شدم و اون با دوستش موند و گفت که میخوان با هم برن جایی من اینجا خیلی دلم شکست یعنی اونو به من ترجیح داد 

خلاصه مدتیه دلم شکستس اخه من این رفیقم و خیلی دوس دارم

اون میگه هر کدومتون جایگاه خاص خودتون و دارید اما برای من قانع کننده نیست

این رفیقم برای دوستش تولد حتی گرفته بود و خلاصه دارن خیلی صمیمی میشن و همدیگرو میبینن 

الان نمیدونم چیکار کنم که انقد بهش فکر نکنم که اذیت نشم اخه باید برای کنکورم بخونم اما فکرم مشغوله که هنش با همن و اونو بیشتر دوس داره و این جور چیزا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخی قشنگ درکت میکنم رفتم دانشگاه  انقد ب این روزام خندیدم ولی هنوز اون دوستم برام بهترینه😁

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

رفیق مفیقو بذار کنار اینا همش مال دوران بچگی بود تموم بشین درستو بخون رفیق براتو زنذگی و اینده و درس و شغل و پول نمیشه , و ازین ببعدم یاد بگیر کلا تمام روابطت در حد سلام و احوال پرسی خلاصه بشه رفته رفته خودت بهتر خواهی فهمید الان شاید برات زود باشه اما مطمین باش اینجوری بهتره 

قبول دارم  اما خو فکر همش مشغوله و خودم میخام کاری کنم اذیت نشم

برای کنکور بخون دخترم یه روز به این چیزا میخندی من خودم دبیرستان نمونه بودم خیلی میخوندم جوش سخت گیرانه اس درستو بخون تا بعدش انشاءالله با آدمای جدید روبه رو میشی

محو چشمان تو بودم که به دام افتادم...                  تیکر تولدمه.
اخی قشنگ درکت میکنم رفتم دانشگاه  انقد ب این روزام خندیدم ولی هنوز اون دوستم برام بهترینه😁

من انقد این رفیقم دوس دارم که میخام فقط برای خودم باشه💔💔

من انقد این رفیقم دوس دارم که میخام فقط برای خودم باشه💔💔

منم بعدا یادا میره ن دوستت رو این حساسیت ها رو یادت میره

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️