2777
2789
عنوان

مامانا فقط بیان😓

99 بازدید | 17 پست

خسته شدم .پسرم ١١ماهشه امروز بد غذاست تجربه کافی هم ندارم وزنش به ٨ کیلو نرسیده همه چی هم میدم بخوره ولی خیلی کم میخوره پنج قاشق اینا فقط سیب زمینی با کره میخوره همین بیکویت اینا هم بدم دستش خودشم میخوره چهار دست پا اصلا نمیره رو سینه واینمیسه با کمک راه میره خودش سه قدم میره تنهایی بدون کمک وایمیسته کلمه هم ننه ممه نه اه اعع میگه به نظرتون چیکار کنم یه برنامه غذایی بگین همه حتی مامانم تیکه میندازه میگه بچه مردم چاقه سینه خیز میره افسرده شدم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم بدغذا و لاغر بود الانم ۶ سالشه همینطوره 

مهم اینه سالم باشه به حرف بقیه هم توجه نکن .یه آزمایش هم ازش بگیر. کمخونی و ..نداشته باشه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

فقط صبر کن ، این دوران میگذره ... 

کنارش از دکترش بپرس بهش مکمل تغذیه بده ، مثلا من اون زمانا اينفاتريني میدادم نمیدونم الان هست یا نه 

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

شیرشو کم کن.ماکارنی شکلی یه فنجون آب دوفنجون با نمک و کره ی فراوون بریز تو قابلمه آبش که کشیده شد درشو بزار دم بکشه بعد دوباره کره بزن بهش بزار جلوش خودش با دست بخوره.

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
شیرشو کم کن.ماکارنی شکلی یه فنجون آب دوفنجون با نمک و کره ی فراوون بریز تو قابلمه آبش که کشیده شد در ...

فکر خوبیه ممنون به ذهنم نمیرسید اگه بازم ایده دارید بگید