2777
2789

تو ایران آخر چی می شه اگه خانمی ازدواج نکنه؟ چی هست به جز ازدواج و تشکیل خانواده   ؟

خانم های تنها چی کار می کنن؟ آخه چیز خاص و خوشی هم برامون نیست فکر کنم.

فکر کنم تا چند سال دیگه باید طلاق بگیرم و حال ازدواج دوباره ندارم. چی هست به جز این؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه کسی ازدواج نکنه تا همیشه که پدر و مادرش پیشش نیستن وقتی پیر میشه نیاز داره چند نفر دور و برش باشن و هر زن نیاز به محبت داره نگو اگه ازدواج نکنه چی میشه بگو هنوز عاشق نشدم🙃❤

هیچی مث بقیه زندگیشو میکنه 

من نمیدونم این تصورای فانتزی از ازدواج و زندگی چیه تو ذهنتون

ن ازدواج ته خوشبختیه ن مجردی ته بدبختی 

با آدم درستش باشی ازدواج خیلی خوبه 

ولی تو مجردی هم آدم کم کار واسه انجام دادن نداره :/ بستگی داره چی واست مهم باشه 

تنهایی هم میشه به خوبی زندگی کرد 

حتما سر کار برو و مستقل شو 

با تور برو مسافرت تفریح خوشگذرونی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿