2777
2789
عنوان

امروز نتایج آزمون استخدامی میاد 😨

357 بازدید | 26 پست

خدایا توکل به خودت 😭💖💚

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره  تورو به خدا برا من هم دعا کنید که قبول بشم به خدا خیلی نیاز دارم یا امام رضا حاجت دل همه ر ...

انشالله که قبولی به حق امام موسی الرضا (ع) 

دیشب ۴ ساعت خوابیدم یکسره سایت سنجشم

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

الهی همه کارنامه ی سبزببینن منم قبول شم...

الهی آمین الهی آمین الهی آمین 😢🌹

انشالله قبول شین برا همسر منم دعا کنین قبول شه خیلی نیاز داریم 

انشالله که همسرتون قبول بشه و دلتون شاد بشه عزیزم 

مرسی عزیزم همچنین شما، برا همسرمم ی نفر غیر بومی هم هست توکل بخدا. جواب اومد خبر بدیم

درمسیر رویاهای محال  🙄خدایا کاشکی ی نگاهی بهم بندازی 😔😍 متأهل و متعهد 😍💍

عزیزم شما رشتت چی بود؟

ازمونش سخته؟

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin