2777
2789
عنوان

اکثر شبها خواب یک نفر و میبینم

1347 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من ۳۷ سالمه متاهلم دوتا بچه هم دارم زندگیم خوبه شکرخدا شوهرم عاشقمه منم خییییلی دوسش دارم حالا اصل ماجرا 

حدودا دو هفته ست که اکثر شبا خواب پسرعمم رو میبینم که تو ۱۷ سالگیم عاشقم بود اما من با وجود اینکه دوسش داشتم جواب منفی دادم چون پسر اهلی نبود و الانم سالهاس که نه مبینمش نه ارتباطی هست اونم ازدواج کرده و خانواده داره 

ولی این خوابا خیلی داره اذیتم میکنه توی خواب غمگینه ازاینکه من و نداره مدام میخواد ابراز عشق کنه و همه جا دنبالمه وقتی بیدار میشم حس عجیبی دارم چرا یه مدته این خوابا رهام نمیکنه در صورتی نه بهش فکر میکنم نه برام مهمه

عزیزم خابتو تعریف نکن .

دقیقا منم همچین خابی دیدم .و همینجا گفتم .یکی گف تعریف نکن اصلا فردای همون روز قضیحه واضح شد برام و خیلی ناراحت شدم و هستم .

حتما ب کمکت نیاز داره .صدقه هم بده

حاجی ناموسا گزارش نزن   ده تا کاربریم الکی تعلیق شد  هر کی گزارش زد واگذارش میکنم ب خدا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا اتفاقی خواب پسرعممو که دوسم داره رو میبینم قشنگ حس میکنم ناراحته و به فکرمه ولی یه خواب عجبب که همش میبینم اینه به زورمنو میدن بهش منم خیلی ناراحتم نمیدپنم تعبیرش چیه

چ عجیب.... 

باور کن چند شب پیش با صدای گریه پسرم که شیر میخواس بیدار شدم اونقدر تحت تاثیر این خواب بودم بی مقدمه گفتم چی میخوای از جونم اگه واقعا منو میخواستی همون موقع باید ثابتش میکردی راحت از دستم نمیدادی!!  

خوابهایی که چندبار دیده میشه نشانه هست..معنی .اسم طرف مقابل که درخواب میبینید میشه تعبیر خواب شما..

واقعاااااااا؟؟؟؟؟

معنی اسمش خیییلی زیبا و پر از انرژی مثبته

به کمک من؟؟؟ ما سالهاس از هم بیخبریم 

اره .تو تعبیر خابا گفتن ک اگ چن سال ازش بیخبر باشیو بیاد ب خابت یا ب کمکت نیاز داره .یا خودت بهش فک کردیه

حاجی ناموسا گزارش نزن   ده تا کاربریم الکی تعلیق شد  هر کی گزارش زد واگذارش میکنم ب خدا  
اره .تو تعبیر خابا گفتن ک اگ چن سال ازش بیخبر باشیو بیاد ب خابت یا ب کمکت نیاز داره .یا خودت بهش فک ...

اصلا و ابدا بهش فکر نکردم و نمیکنم 

جایی تو زندگی من نداره 

اصلا و ابدا بهش فکر نکردم و نمیکنم  جایی تو زندگی من نداره

پ ب کمکت نیاز داره

عزیزم خابتو تعریف نکن . دقیقا منم همچین خابی دیدم .و همینجا گفتم .یکی گف تعریف نکن اصلا فردای همون ...

یعنی چیشد؟؟چون گفتید واضح شد☺️⚘

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩