2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید 😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂

1155 بازدید | 93 پست

از خاطره گوزیدتون تو جمع بگید. یکم بخندیم نصف شبی. 😂😂

وای من که خودم الان که دارم بهش فکر میکنم آب میشم. یه بار واسم خواستگار اومده بود

.  رفتیم تو اتاق. من معذب بودم. یهو دیدم دلم بهم میپیچه آخه موقعی که که معذب میشم اینجوری میشم 😑😖. دیدم وای هی داره صدای دلپیچه و غار و غور شکمم میاد و این پسره هم خیلی آروم و متین حرف می‌زد. منم یهو وسط حرفش بلند و غارررررتی گوزیدم 😂😩. 

اینم باتعجب بهم زل زد منم زدم زیر خنده. از خجالت تمام داشتم میخندیدم که اونم زد زیر خنده دوتامون غش کردیم از خنده. وقتی که رفتن خانوادم گفتن به چی میخندیدن صداتون تا اینجا میومد گفتم هیچی همینطوری. ولی دیگه خبری ازشون نشد زنگم نزدن به نظرتون چیه شد که نخواستن 🤔😁

😐😐😐

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

تعلیق نشم صلوات

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز گوزارو نصف شب پهن کردین وسط سایت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/