یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوشبحالت من مانتو میپوشم از پایین اندازه اس ازبالا گشااااد
نه عزیزم خیلی بده خیلی همیشه خجالت میکشم نمیتونم بگم چقد بدم میاد همیشه شالمو میندازم رو مانتوم که کسی نبینه..
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
عزیزم این درسته برای تو یه مشکله اما آرزوی خیلیاست سایزشون انقدر باشه پس خودتو دوس داشته باش ...
من اندام خیلی لاغر پسندمه..ان شالا فرصتی بشه برم باشگاه بشم پوست و استخون😍😍انقد دوست دارم
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔