پس خوش هیکلی بیخیال س ینه شو هرکسی یه چیزی داری چیز دیگرو نداره😀متوجه منظورم شدی. یعنی یکی سی نه داره با سن نداره و بالعکس برو خداتو شکر کن
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عع خیلیا شیر میدن تازه بزرگ میشه ی سوال افتاده هم شدن؟
یکم شل شد نه زیاد
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
واسه من خیلی بزرگه دوست ندارم😔هر سری مانتو میخوام بخرم دکمه بالا بسته نمیشه کلا عزا میگیرم موقع خرید..اونم نمیشه کاریش کرد مجرد بودم 80 بود خوب بود. الان شدم 85 شل و ولم هست..اصلا اعتماد به نفسمو گرفته
اما خب بازم ناشکری نمیکنم هرکسی یه مشکلی داره دیگه
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
خو معلوم نباشه به نظر من که اینجور انداما خیلی دخترونه تر و جاذاب تره😀😁
دقیقا