2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 191 پست
چرا ام النبین حالا

حضرت ام البنین باب الحوائج هستن

خود حضرت عباس گفتن هرکس به من متوسل بشه من حاجتشو به مادرم حواله میدم

ایشون خیلی مهربونن انشالله به حق این بانوی عزیز حاجت روابشین

ببخشید جسارت کردم و بجای استارتر جواب دادم

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشششم😘 شما ساعت چند میخونی؟

چشمت روشن گلم

من قبل نماز صبح حدودا 5 بیدار میشم قبل اذان هم 41 مرتبه حمد میخام بخونم هدیه کنم ب شهید هادی میگن حاجت روایی خیلی داره سوره حمد

لایق باشم حتماااا.. قربونش برممم من 😍

شما تاج سری

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
از روز شهادتشون کلا یه حس فوق العاده ای بهشون پیدا کردم خودمم نمیدونم اما یه حس نابه ک تا حالا تجربش ...

چقدر عالی😍

حتما بهتون نظر کردن💚

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
شاید باورت نشه ولی امشب خیلی دلم گرفته بود. کلی گریه کردم. تصمیم‌گرفتم نماز شب بخونم ولی حالشو نداشت ...

چقددددد عاللللی و خوب پس خدا هم ب من نگاه کرد هم ب شما 😍😍منم خیلی دلم گرفته امااا تا اون بالایی هست همه چی حل میشه.. پس بیا باهم بخونیم

چشمت روشن گلم من قبل نماز صبح حدودا 5 بیدار میشم قبل اذان هم 41 مرتبه حمد میخام بخونم هدیه کنم ب شه ...

چقدر حس خوبی بهم دادی روشنای عزیز😍😘

انشالله حاجت روابشی💚

لطفا برامنم دعا کنین منم نماز جعفر طیار قراره بخونم براتون دعا میکنم

روی چشمام لایق باشم حتما.. ممنون فدات بشم خیلی لطف میکنی. بگو فاطمه مطمئنه ب حاجت میرسههه چون باورت داره خدا 😍