سلام دوستان شبتون بخیر..بچه ها کیا دوس دارن نماز شب بخونن؟ طریقه خوندنشم راحته..باعث میشه خیلی خیلی ب خدا نزدیک بشین و یه آرامش عجیبی نصیبتون میشه.. اگه دوس دارین بیاین با هم بخونیم قبل نماز صبح.. کیا پایه هستن؟ من میخوام هدیه کنم ب حضرت ام البنین شما هم اگه دوس دارین بیاین ❤️😍😍😍😍😍😍
خود حضرت عباس گفتن هرکس به من متوسل بشه من حاجتشو به مادرم حواله میدم
ایشون خیلی مهربونن انشالله به حق این بانوی عزیز حاجت روابشین
ببخشید جسارت کردم و بجای استارتر جواب دادم
به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست التماس دعا
از روز شهادتشون کلا یه حس فوق العاده ای بهشون پیدا کردم خودمم نمیدونم اما یه حس نابه ک تا حالا تجربش ...
چقدر عالی😍
حتما بهتون نظر کردن💚
به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
چشمت روشن گلم من قبل نماز صبح حدودا 5 بیدار میشم قبل اذان هم 41 مرتبه حمد میخام بخونم هدیه کنم ب شه ...
چقدر حس خوبی بهم دادی روشنای عزیز😍😘
انشالله حاجت روابشی💚