2777
2789

دوستان دندونایی ک درست کردم شکسته میدونمم دوباره درست کنم میشکنه چون جنس دندونم افتضاحه حالا بگم بکشن و کلا عقبیا رو مصنوعی بزاره بد میشه؟

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر پول داری بکار

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
اخه روکشم میگن چن سال فقط کار میکنه  این همه هزینه کنم  دوباره بعد چن سال خراب شن چی&nbs ...

نه عزیزم.. من روکش دندونم مال سال 82هست. تکون نخورده.. پیش دکتر مجرب برید اگر محدودیت مالی ندارید... زیر سی سال خیلی زوده واسه دندون مصنوعی

اگه جنس دندونات خوب نیست مصنوعی بزار من سه تا دندونای جلو رو پر کردم یکیش خوردم زمین شکست دو تا هم از بس کاکائو خورم خراب بود و معلوم الان باز همونطوری شدن از بسرکه جنسشون خرابه😂😷

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
نه عزیزم.. من روکش دندونم مال سال 82هست. تکون نخورده.. پیش دکتر مجرب برید اگر محدودیت مالی ندارید... ...

گیر کردم بخدا

حالم از دندونام بهم میخوره 

دندونای جلوم کامپوزیته 

ولی عقبیا رو هم دوتارو کشیدم هم اونایی ک پر کردم اینجوری هی خراب میشن 

بعد بارداریم اینجوری شدم 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......