2777
2789

میشه اگر کسی مبتلا بود بگه چقدر طول میکشه و چی بخورم بهتر بشه تنگی نفس 

ممنونم انشالله هر لطفی میکنید خدا خیرو بهتون برگردونه🙏

مامان دو قلو ها ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی که زود خوب شی عزیزم

یه سوال اولین علائمت چی بود

اخه شوهرم پریشب یه کم گلو درد داشت و سرفه و تا لمروز من و بچهها همه غلایم سرماخوردگی رو داریم

نگرانم

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓
الهی که زود خوب شی عزیزم یه سوال اولین علائمت چی بود اخه شوهرم پریشب یه کم گلو درد داشت و سرفه و ت ...

نگران نباش انشالله ک سالمید

اول کمر درد بعد بویایی چشایی رفت و بعد سرفه الانم تنگی نفس بعد از 12 روز 

مامان دو قلو ها ❤
نگران نباش انشالله ک سالمید اول کمر درد بعد بویایی چشایی رفت و بعد سرفه الانم تنگی نفس بعد از 12 رو ...

مرسی عزیزم

سلامتی نصیب روز و شبت

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓

سیب درختی رنده کن بزار داخل قوری یا یه قابلمه و پودر دارچین یا چوب دارچین بهش اثافه کن  و آب . بزار بجوشه 20دقیقه . بعد بریز داخل لیوان از دما که افتاد کمی عسل اضافه کن و بخور یه پنیسلین قویه

لطفا لایک نکنید ممنون.
فدات بشم خواهرم، من ک خواهر ندارم شما خواهر من♥️🌷

💓

بخور هم خوبه با پونه یا نعنا یا هر گیاه دیگه .10دقیقه قابلمه   ابجوش بزار یه چادر بکش روی خودت و با بینی دم و با دهان بازدم کن یه سطل هم پیشت باشه اگه عفونت داره  گلوت تخلیه کن داخلش. 

بعد بخور هم چادر رو برندار وگرنه سرمامیره داخل بدنت بمون زیر چادر تا عرق خشک بشه

لطفا لایک نکنید ممنون.
سیب درختی رنده کن بزار داخل قوری یا یه قابلمه و پودر دارچین یا چوب دارچین بهش اثافه کن  و آب . ...

ممنون خواهر الهی خیر ببینی ک این همه راهنمایی کردی گلم ❤️ 

مامان دو قلو ها ❤
بخور هم خوبه با پونه یا نعنا یا هر گیاه دیگه .10دقیقه قابلمه   ابجوش بزار یه چادر بکش روی خودت ...

مرسی خواهر الهی خیر ببینی ک راهنماییم کردی 🌷🙏♥️

مامان دو قلو ها ❤