2777
2789

به جز یکی دوبار که رفته بانک اونم چند دقه اصلا ماسک نمی زنه می گه قبول ندارم می گم حق الناس شاید ناقل شی ب کسی بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رک بگم چجوری با این ادم بیشعور زندگی میکنی!!!برام سوال واقعا

به سختی بخداذمن همیشه ماسک می زنم ولی بدترین کروناذرو گرفتم اون بدون ماسک می چرخه صحیح و سالم حتی سرما نخورد 

برگ_هایم_دقیقا_کجایین# 😐 کرونا نگرفته تا حالا؟! 😐

یه سری گرفت فوق خفیف دو روز سر درد داشت همین ولیذمن تا پای مرگ رفتم اصلا شوعرم هیچیش نمی شه می گه من قوی ام سالمم 

ادمایی که جونشون مهمه ماسک میزنن

شوهرت نمیتونه ناقل بشه برا شون که

ولی تو حرص نخور مواظب خودت باشه فقط نگیری

منم دو تا دوستام تو بیمارستانم ماسک نمیزنن

کاراموزی که میریم هی ماسکو برمیدارن

ولی تاحالا نگرفتن

ولی شوهر من همش میزد و گرفت و...

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

معلوم نیست قاتل چند نفره

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
به سختی بخداذمن همیشه ماسک می زنم ولی بدترین کروناذرو گرفتم اون بدون ماسک می چرخه صحیح و سالم حتی سر ...

واقعا تحمل این افراد سخته،خدا بهت صبر بده

به ایشون هم عقل بده،،واقعا این همه ادمی که فوت شدن نمیبینه

من که هنگم 

پ این همه آدم چجوری مردن.. شوهرت زنده اس 🤪

بخدا صحیح سالم تازه مجبوری تو این کرونا من مسافرت هم برده هم شمال هم مشهد هم پارک و پبکنیک اصلا هم اهل رعایت نیست بهداشت فردی ب زور رعایت می کنه می گه چرا الکی وول ماسک بدم من نمی گیرم

یه سری گرفت فوق خفیف دو روز سر درد داشت همین ولیذمن تا پای مرگ رفتم اصلا شوعرم هیچیش نمی شه می گه من ...

یا خدااا😰

خب احتمالا گرفته منتقل کرده ب تو

تو ام بدنت ضعیفه انقدر وخیم بوده اوضاعت حتما

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....