2777
2789

سلام دخترا🙋به کمک نیاز دارم کسی کابینت های گلاس اکلیلی سفید یه دست استفاده کرده؟ میخوام بدونم ساده سفید های گلاس بهتره یا اکلیلی؟ 

ممنونم ❤❤❤❤من میخوام های گلاس سفید اکلیلی با میزان کمی نقره ای اکلیلی با هم ترکیب کنم آیا قشنگ میشه ؟یا های گلاس سفید ساده با نقره ای اکلیلی بزنم ؟؟؟کمک کنید 🙏

چشم از پنجره بردار .منجی در آینه هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساده قشنگ تره 

هر چیزه طرح دار و یه رنگ خاصی یه روزی از چشمت می افته

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂

دقیقا برای ما همینه البته کرم الکیلی 😃سفیدش هم خونه مامان بزرگمه

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰
راستی کابینت ام دی اف دست دوم متری چنده؟ میشه از فروشنده یا نصابتون بپرسی بهم خبر بدی گلم؟

عزیزم ام دی افاز متری 2200 تا 2800 بستگی به برندش داره 

دست دوم کار نمیکنن 

با نقره ای ترکیب نکن عزیزم های گلس سفید یا کرم با چوب قهوه ای

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰
دقیقا برای ما همینه البته کرم الکیلی 😃سفیدش هم خونه مامان بزرگمه

چطوره عزیزم خشگله؟؟؟یعنی از نزدیک چه جوریه ؟اخه آشپزخونه من ته سالن هست نورم نداره ؟؟؟نمیدونم چه جوری بشه اکلیلی؟عکس نداری بهم بدی؟؟؟؟