2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله فرزندتون سلامتیشو بدست بیاره هر چه زودتر .  خواهر من پیوند بوده ولی خب سنش بالا تر بود . پیوندش رو دکتر پارین هدایتی فوق تخصص کلیه اصفهان انجام دادن شکر خدا الان سلامته . 

بله دیالیز میشه 

ان شاءالله پیوند موفقی داشته باشه عزیزم و بچه ات سلامتیش رو بدست بیاره ببخشید از زمانی که چند وقتش بوده دیالیز میشه ؟ و اینکه دیالیز صفاقی میشه ؟ نوزاد من هم داره دیالیز میشه گفتن باید وزنش به ۱۵ کیلو برسه تا پیوند بشه اگه دوست داشتی منو هم راهنمایی کنی درخواست دوستیم رو قبول کن ممنونم 😘

منم پیوند کلیه انجام دادم سختی های خودش رو داره . خدا نعمت سلامتی رو به همه بده من این دوره رو با کمک های دکتر پارین هدایتی گذروندم بهترین فوق تخصص گکلیه اصفهان هستند . 

منم پیوند کلیه انجام دادم سختی های خودش رو داره . خدا نعمت سلامتی رو به همه بده من این دوره رو با کم ...

عزیزم بعد از پیوند کلیه چه مدت در بیمارستان بودی؟

بعد از پیوند کلیه چقدر زمان برد که به زندگی عادی برگشتی و کارهای روزمره خودت رو انجام دادی؟

واسه مشکلات کلیه و پیوند کلیه بهتون دکتر نادیا عدنانی معرفی میکنم یکی از بهترین دکترا توی این حوضه ه ...

عزیزم بعد از پیوند کلیه چه مدت در بیمارستان بودی؟

بعد از پیوند کلیه چقدر زمان برد که به زندگی عادی برگشتی و کارهای روزمره خودت رو انجام دادی؟