2777
2789
عنوان

دعوای خاله

118 بازدید | 5 پست

بچه ها الان خالم اومده خونه ما با شوهرخالم قهر‌کرده 

خالم یه دوست خیلی صمیمی داره با هم در رفت و آمدن 

انگار دیشب خالم حال و حوصله نداشته دوستش زنگ زده گوشیش رو جواب‌ نداده

اینم زنگ زده به شوهر خالم گفته کجاست چرا گوشیشو جواب نمیده و کلی با هم خوش و بش کردن

خالم میگه همیشه اینطوریه خیلی با هم صمیمین وقتی من گوشیمو جواب نمیدم سریع زنگ میزنه به شوهرخاله

یا وقتی میاد خونمون با شوهرخاله دست به یکی میکنن خالمو اذیت میکنن

خالم هم امروز دیگه تحمل کرده خیلی عصبی شده قهر کرده اومده الان گوشه اتاق نشسته گریه میکنه و از دوستش واقعا عصبیه میگه نباید از اول اینو میاوردم خونم

به شوهرخاله هم گفته جواب دوست منو نده اصلا..اونم برگشته گفته فلانی اصلا قابل قیاس با دوستای دیگت نیست😐

الان همش گریه میکنه نمیدونم چی بگم بهش

اگر آرامش می خواهی مراقب مردم نباش ...اگر ادب می خواهی در کار کسی دخالت نکن...اگر پند زندگی می خواهی در برابر آدم های احمق سکوت کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیرخودش بوده

آره واقعا دوران متاهلی نباید هر دوست مجردی آورد خونه با اینکه خودمم مجردم ولی همیشه رعایت میکنم شاید طرف خوشش نیاد

دوستش مجرده

اگر آرامش می خواهی مراقب مردم نباش ...اگر ادب می خواهی در کار کسی دخالت نکن...اگر پند زندگی می خواهی در برابر آدم های احمق سکوت کن...
وای،چه قدر بده متاسفانه کاملا این موضوع رو میفهمم و باید بگم یه زن حتی اگه چیزی نباشه از درون میشکن ...

نمیدونم چی بهش بگم خیلی حالش بده☹

آره واقعا دوران متاهلی نباید هر دوست مجردی آورد خونه با اینکه خودمم مجردم ولی همیشه رعایت میکنم شاید ...

دقیقا

خدایاشکرت راضیم به رضای تو😍👑                 لطفامیترکونیداطلاع بدین ببینم واسه چی ترکیدم