2777
2789
عزیزم من ذخیره ام دو صدم بود...یعنی هیچی.....رفتم تو فاز اهدایی...ولی اصلا بعد از آزمایشها هیچ کار د ...

عزیزم منم مثل شمام، تازه من مجردم و با سی و چهار سال سن ذخیره م شد یک صدم. الان چهار سال میگذره و من یه دوره افسردگی طولانی رو گذروندم و از نظر بدنی خیلی داغونم، زانو درد و گرگرفتگی و ضعف حافظه و تخریب واژن و هرچیزی که فکرشو بکنی اومده سراغم. الان چند ماهه دوباره دارم دنبال میکنم، یه خانم ماما هست به نام فلورا تاجیک که توی اینستا پیج داره و خیلی ها رو درمان کرده، البته خداییش ندیدم با ذخیره یک صدم توی مراجعانش، طب سوزنی هم تا حالا پنج جلسه رفتم فعلا، مطب دکتر انصاری، اونجا هر وقت بری یه عالمه خانمهای حوالی چهل ساله میبینی که اومدن و با طب سوزنی نتیجه گرفتن. 

امیدوارم هر چه زودتر نتیجه بگیری

برای منم دعا کن که خیلی حالم بده

عزیزم منم مثل شمام، تازه من مجردم و با سی و چهار سال سن ذخیره م شد یک صدم. الان چهار سال میگذره و من ...

پیغامتون رو دیدم عزیزم.....ممنون که تایپ کردین وقت گداشتین...

تمام مشکلاتی که عنوان کردین رو منم پیدا کردم.....تا الان هیچ گاری نکردم...دوبار با همسرم به رویان و ابن سینا مراجعه کردیم و آزمایش دادیم..اما تا الان یدونه هم دارو نخوردم حتی....

خیلی وقته از همه چی دل بریدم..چاره من فقط اهدایی هست...

فقط اینوه شما پریود میشین؟؟؟

من پریودم یکساله کلا دیگه قطع شد..فقط در حد لکه بینی دو سه بار...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ممنونم که جواب دادی، دستت درد نکنه سرچ میکنم، کسی نتیجه گرفته؟ میدونی فکرمیکنم اگه یائسگی ...

سلام گلم. چرا ناامید هستید. مرکز ناباروری یزد درحال حاضر داره پی آر پی تخمدان انجام میده. برا کسانی که کامل یایسه نشدن. و موقع سونو چند تا فولیکول داشته باشن. من تماس تلفنی گرفتم پرسیدم. گفتن باید بیایی سونو. و همه چی بستگی به جواب سونو داره. هزینه هم درحد سه یا 4 تومنی میشه. وظیفه خودم دونستم اطلاع رسانی کنم تا دیر نشده دوستان برن پیگیری کنن ان شاالله. هرچند که پیام شما مال پارساله. ولی هرکی سرچ کنه به جواب برسه منم دعا کنه مادربشم

راستش من رفتم....پارسال پریودم استاپ کرده بود...کل این مقاله ها رو خوندم و در به در دکترها رفتم...یه ...

سلام عزیزم ،شما‌ قبلا پی ار پی تخمدان انجام دادین نتیجه داد ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم منم مثل شمام، تازه من مجردم و با سی و چهار سال سن ذخیره م شد یک صدم. الان چهار سال میگذره و من ...

سلام عزیزم ببخشید هرجلسه دکتر انصاری چه قدر هزینه اش هست؟نتیجه گرفتین؟

دکترم گفت, در حال حاضر دکتر افلاطونیان داره پی آر پی میکنه و مقاله ارائه میده. ولی من نمیتونم بهت بگ ...

سلام گلم من 18 سالمه 

پیش دکتر سمانه کاشی پی ار پی کردم ت رویان 

تازه دیروز انجام دادم نمیدونم میخاد چی بشه 

ولی توکلم ب خداس و میدونم ک میشه 

دکتر کاشی واقن معرکن

سلام شما که انجام دادین نتیجه چجوری بود؟

پی ار پی جواب میده ولی مهمه کجا انجام بدین ، خیلی ها با ذخیره تخمدان صفر پیش دکتر پردیس بخشایی جواب گرفتن، پیجش در اینستا هست خودتون ببینید. 

سلام به همگی. من اینجا مینویسم برای کسایی که این سوال براشون پیش میاد

من pro تخمدان انجام دادم قبلش یه جنین داشتم بعد prp  هم چندتا تخمک بالغ داشتم ۳تا جنین تشکیل شد ولی آخرش یکیشون موند نتیجه اینکه تاثیری نداشت فقط یه هزینه و بیهوشی الکی کردم 

پی ار پی جواب میده ولی مهمه کجا انجام بدین ، خیلی ها با ذخیره تخمدان صفر پیش دکتر پردیس بخشایی جواب ...

سلام عزیزم شما نتیجه گرفتین 

پی ارپی تخمدان انجام دادین؟؟

چند وقت بعدش پانکچر شدین

سلام ببخشید شما از طب سوزنی نتیجه گرفتین؟

منم ۳۴ سالمه دکتر گفت یاسگی زودرس گرفتم