2777
2789
عنوان

کم کردن میل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 59 پست
حالا که جدا شدین میشه ی سوال بپرسم 

بپرس 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
جدیدا کارش سخت نشده؟شاید فکرش مشغوله....همیشه سرد بوده؟

کارش که زیاد شده ولی از اول کم میل بود یکی دوساله خیلی بدتر شده

کاش یه روز چشمامو باز کنم ببینم همونو که آرزو میکردم جلو چشمامه.آرامش آرامش آرامش ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجبا خواهش می کنم به هر راهنمایی گوش ندین شاید واقعا مشغله کاری دارند که باعث بی حوصلگی شده 

امیدوارم ولی خوب نیس مردا اینقد خودخواه باشن

کاش یه روز چشمامو باز کنم ببینم همونو که آرزو میکردم جلو چشمامه.آرامش آرامش آرامش ....
باورم نمیشه بعضی مردا چطوری میتونم تحمل کنن خیلی ببخشیدا اما اگ خودتونم با التش ور برید را ...

🤦‍♀️😂😂😂

حاجی ناموسا گزارش نزن   ده تا کاربریم الکی تعلیق شد  هر کی گزارش زد واگذارش میکنم ب خدا  
مطمئن بودین که خیانت نمیکنه؟ 

نه عزیزم بامنم بزور انجام میداد 

شرایط خیانت نداشت اصلا 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
باورم نمیشه بعضی مردا چطوری میتونم تحمل کنن خیلی ببخشیدا اما اگ خودتونم با التش ور برید را ...

وقتی بی میل باشه حتی نمی‌ذاره بهش دست بزنم 

امیدوارم ولی خوب نیس مردا اینقد خودخواه باشن

سر خودت رو گرم کاری کن این قضیه اگر دلیل روحی داشته باشه شما با تاکید روی اون فقط لجبازی هم بهش اضافه می کنید بگذار خودش احساس نیاز کنه

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭