2821
2789
عنوان

زندگیم خراب شد

1318 بازدید | 53 پست

من بردار شوهرم با کاراش اذیتم میکرددست میزد بهم یا رفتارایی ک من حس بدی بهم دست میداد میرفت ی گوشه صدام میزد منم نمیرفتم ب مادرشوهرم گفتم قضیه رو قصد نداشتم ب شوهرم بگم اصلاااا ولی امشب با شوهرم بحثم شد همه چیو گفتم بهش اخه شما نمیدونید چقد بد بحث میکنه حرفای بد میزنه انگار همشون پیغمبرن من گفتم اونم زنگ زد ب خانوادش فوش داد ب بردار شوهرم رفت بیرون باباش باهاش صحبت کرد اومد همش تو خودشه و ناراحته.بهم گفت اگ نمیگفتی بد بودی خوب کردی گفتی حالام اینجوری نمیدونم بامنم حرف نمیشه خیلی ناراحتم .بهم بگین چکار کنم عکس العملم واس خودش یا اگ خانوادشو دیدم چون مطمنن اونا فک میکنن من شر انداختم خاهش میکنم 

اگر عقل امروزم را داشتم ، کارهای دیروزم را نمی کردم ولی اگر کارهای دیروزم را نمی کردم ، عقل امروزم را نداشتم !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کاری نکن

اتفاقا کارت درست بوده ک ب شوهرت گفتی 

اگ ی وخ خاست بزنه زیرش یا چیزی 

بمون تو روش بگو این کارو نکردی رو در روش کن تا بفهمههه

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
یعنی چی بهت دست میزد؟

اره لمس میکرد خانما حس میکنن وقتی نظر بد باشه 

اگر عقل امروزم را داشتم ، کارهای دیروزم را نمی کردم ولی اگر کارهای دیروزم را نمی کردم ، عقل امروزم را نداشتم !

بگو واقعیت رو گفتم...تو باید میگفتی اما الان نه تو آرامش نه دعوا و جر و بحث....بزار بدونه چند چندن....اگه خانوادشم چیزی گفتن درجا جواب بده بگو بچه هاتونو خوب تربیت میکردین که با حرف من شر نیفته بینشون....بیخیال واست مهم نباشه .....

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
به نظرم همون اول باید منطقی صحبت میکردی و به خود شوهرت میگفتی، نه وسط دعوا

اخه مادرشوهرم گفت نگو چیزی 

بگو واقعیت رو گفتم...تو باید میگفتی اما الان نه تو آرامش نه دعوا و جر و بحث....بزار بدونه چند چندن.. ...

تازه عروسم همینجوریشم تو حرفاشون صدتا تیکه بود حالا موندم مامانشو دیدم چی بگم...مطمنم میگه واسچی گفتی 

این دفعه از رفتارهاش فیلم بگیر یا اگه دست زد جلوی همه داد بزن دعواش کن شر درست کن رودرو بشن

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز