2777
2789
عنوان

درس خوندن خیلی سخته🥺

4891 بازدید | 60 پست

همیشه این مشکلو دارم بیشتر از ۳ ساعت در روز واقعا سخته برام یعنی بیست دقیقه میخونم دیگه تمرکز ندارم پامیشم یک ساعت میچرخم الکی دوباره ۲۰ دقیقه بعد ، ولی بعضیا میتونن خیلی راحت هرروز ۷ ساعت در روز بخونن یا حتی بیشتر و به کارای  دیگشونم برسن🥺 من از صبح تو خونه ام تایمر که میگیرم هیچ وقت بیشتر از ۳ ساعت نمیشه 🤦‍♀️ 

شما اگر جز دسته درس خونا هستید چجوری میتونید ساعت مطالعه زیادی داشته باشید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری هم ولی توی اون ۲۰ دیقه مفهومی یاد میگیرم بعد میچرخم و خودم رو توی شرایط پرسش معلم قرار میدم بعد همون همیشه و توی کلاس آنلاین چه حضوری و بود نیم ساعته مونده حفظ میکردم تمام و همه رو ج میدادم و ۲۰ میگرفتم چون توی این موضوع میدونم وقت زیاد دارم و اینا میپیچونم

به هدفت فکر کن ب ارزو هات 

ب اون دلیل اون هدفی ک براش درس میخونی 

خود ب خود ساعت مطالعت بالا میره 

همیشه اینو بگو اگه سخته برا همه سخته

رشتت چیه ؟

موفق باشی :)

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

منم تا آخر امتحانا روزی 9 تا 10 ساعتو میخوندم الان یکم تنبل شدم امروز خودمو کشتم 6 ساعت خوندم خیلی ناراحتم

فردا دیگه جبران میکنم

بنظرم از صبح که بیدار میشی برنامتو بنویس که مثلا از 7 تا 8و نیم فلان درس و...

و برای اینکه از جات بلند نشی مثلا بعد هر تایم به خودت جایزه بده یه خوراکی که دوست داری بخور انگیزه بگیری

درضمن محیط درس خوندنتم آروم باشه تا فکرت سمت صداهای اطراف نره

و خلوت هم باشه و گوشی هم کنار بزار که وسوسه نشی

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
خب هر ماه یه سالت اضافه کن اونام اول مثل تو بودن

هیچ وقت نتونستم دو تا کنکور دادم تا الان 

کنکور اولو که هیچی نخوندم دانشگاه اازاد قبول شدم اما کنکور ارشد جونم بالا اومد تا کتابام تموم شد از صبح تا شب تو خونه بودم بیشتر از ۳ ساعت نمیتونستم لاک پشت وار به بدبختی تمومش کردم 

فکر میکردم مقطع ارشد درس خون شدم دیگه کم کم درست بشم اما الان که میخوام برای دکتری ادامه بدم کتابامو میخوام‌دوباره بخونم میبینم هنوزم هرچی زور میزنم بیشتر از ۳ نمیشه سخت ترم شده ۳ ساعت جواب نمیده ، حوصله ندارم دیگه 🤦‍♀️

اول که علاقت مهمه دوم ادمایی که طبیعتشون گرمه معمولا نمیتونن زیاد پای درس بشینن سوم که فهم مطلب خی ...

پس چکار کنن این طبع گرما من گرم و خشکم

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
والا من فعلا آثار خرخونی های کنکور مونده روم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️  هر کاری کنم ترکم نمیشه

خوش به حالت 

من بیست دقیقه میخونم دیگه مغزم  خاموش میکنه یک ساعت با عذاب وجدان وقت تلف میکنم باز بیست دقیقه بعد 

فقط استرس شبای امتحان باعث میشه بکوب بخونم ولی کنکور چون دوره ، بکوب خوندنم نمیاد😄