2777
2789

زن پسر عموم تو اینستا برام درخواست دوستی فرستاده بود ،منم قبول کردم و فالوبک دادم.

بعد تو پیجش فقط عکس های همسرش و بچه هاش بود عکسی از خودش نبود،یه جاهایی عکس تکی همسرش بود،اول هرچی عکس بود لایک کردم،بعد چند دقیقه یاد خانوم های نی نی سایتی افتادم که چرا فلانی شوهرم رو لایک‌کرده،رفتم لایک عکس تکی های پسر عموم رو برداشتم، بعد فکر کردم نکنه الان بگه منظورش چیه فقط بچه ها رو لایک کرده،

کلا هرچی لایک کرده بودم برداشتم،بی صدا از پیجش بیرون اومدم که یهو تهمت نخورم😂😂😂😂

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این نکته رو هم بگم پسر عموم قبلا خواستگار من بوده،بعد که من با شخص دیگه ای ازدواج کردم ،ناراحت شدند،کلا رابطه بین دو خانواده قطع شد و من بعدها فقط یکبار پسرعموم و همسرش رو تو عروسیشون دیدم و دیگه هیچ وقت برخوردی باهاشون نداشتیم.

الان نمیدونم خانومش از این موضوع باخبر هست یا خیر

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

نه بابا بنظر من که بچه های عمه و عمو ... مثل برادر ادمن 

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
این نکته رو هم بگم پسر عموم قبلا خواستگار من بوده،بعد که من با شخص دیگه ای ازدواج کردم ،ناراحت شدند، ...

ازدواج‌ فامیلی نزدیک نسبی رو درک نمی کنم

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       

من رفتار عادی و همیشگیم با زنداداشم رو دیگه نمیتونم داشته باشم. همش میگم نکنه فکر کنه دارم خواهر شوهر بازی در میارم ، نکنه فکر کنه میخوام اذیتش کنم.

واقعا اینجا خیلی انرژی منفی زیاده. من از وقتی اومدم نی نی سایت نسبت به خانم ها بدگمان شدم . فکر میکنم مدام مثل یه عده از نی نی سایتی ها در حال حسادت و کینه توزی هستن.

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔