2777
2789

واقعا سلامتی ارزشمند ترین دارایی هست. 

شب رو تا الان که دم صبحه بیدار بودم از شدت درد زانو. 

شاید باورتون نشه از بچگی تا حالا که خودم دوتا بچه دارم این زانودرد لعنتی باهام بوده. نمیدونم بخاطر اضافه وزنه یا مشکل داره مفصل زانوم. دعام کنید بره پی کارش این درد مزخرف و کلافه کننده😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمبود کلسیم یا ویتامین دی نداری ؟زانو ات به اصطلاح آب نیاورده دکتر نرفتی شما ‍؟

ویتامین دی چرا کم دارم 

ولی تو خانواده مثلا مادرم و همسرم می‌دونم که ویتامین دی شون کمتر از منه اما هیچکدوم زانودرد یا کلا درد مفاصل ندارن. من از موقعی که یادم میاد حداقل هفته ای یکی دو شب از درد زانو نمی‌خوابم و تو زندگیم یه چیز کاملا روتین و عادی هست متاسفانه. امشب هم بدتر از هرشب دیگه بازهم اومد سراغم😓🥲 💔 

انشالله خوب بشی عزیزم دکتر نرفتی ببینی علتش چیه؟؟؟

ممنون عزیزم ❤️ 

چرا رفتم گفتن از اضافه وزنه. چیز خاصی نفهمیدن

وزن کم کردم هیچ تاثیری نداشت بدتر از قبل هست... 

حتی بچه هم که بودم همین وضع بود. واقعا نمیدونم از چی هست

درد عصبی نیست گلم؟ منم دارم زانو درد کمردرد زشتی از اعصابم هستش خداسلامتی بده عزیزدلم

یعنی مربوطه به اعصاب؟!!🥲🥲

ممنون عزیزم انشالله که شما هم سلامتی تون رو بدست بیارید❤️❤️❤️

نه گیلان هستم. البته اگه دکتر خوبی میشناسید میتونم بیام مشکلی نیست

اگه میتونی بیای تهران بیا برو پیش دکتر مدنی 

متخصص ارتوپدی و فوق تخصص زانو هست و کارش بی نظیره 

تو نت سرچ کن آدرسش و شماره تماس میاد 

مطبش خیابان شریعتی نرسیده به چهارراه قصر هست فکر کنم یا نرسیده به سید خندان