2777
2789
عنوان

افزایش وزن در بارداری

156 بازدید | 31 پست

سلام مامانا کیا سه ماهه آخر بارداری ان؟من خودم هفته 32 هستم تا الان 4 کیلو اضافه کردم قبل بارداری 69 کیلو بودم شماها چقدر اضافه کردین ؟وزن نی نی تون چطوره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳کیلو اضاف کردم ۳۰هفته وزن بچه ۱۸۰۰بود

الان ۳۱هفته ام

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
دختره قربونش برم 😘

قدمش مبارک باشه منم دختر ۱۲ ساله دارم 

نی نی تو شکمت داری دلت پاکه تو را قسم میدم به اون نی نی نازت برام دعا کن 

دعا کن نی نی من یه پسر سالم و صالح باشه🙏💕💓

انشالله خدا برات نگهش داره

به سلامتی به دنیا بیاد انشالله 🌹چه خوب تغذیه ت چه جوریه که خودت زیاد اضافه نکردی؟

ممنونم همچنین اتفاقا همه چی میخورم

بدویار بودم اوایلش بعدش ک خوب شدم همه چی خوردم

کلا هم شکمم کوچیکه ببینی نمیفهمی حامله ام انگار یکم شکمم چربی گرفته

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
قدمش مبارک باشه منم دختر ۱۲ ساله دارم  نی نی تو شکمت داری دلت پاکه تو را قسم میدم به اون ...

قربونت عزیزم الان بارداری؟انشالله که خدا بهت یه پسر سالم و صالح بهت بده البته سلامتیش از همه مهمتره 🌹🌹

ممنونم همچنین اتفاقا همه چی میخورم بدویار بودم اوایلش بعدش ک خوب شدم همه چی خوردم کلا هم شکمم کوچی ...

منم شکمم مثل توپ اومده جلو دیگه هیچ تغییری نکردم 😁 دخترم هفته 30 وزنش 1500 بود از مال شما کمتر بود

منم شکمم مثل توپ اومده جلو دیگه هیچ تغییری نکردم 😁 دخترم هفته 30 وزنش 1500 بود از مال شما کمتر بود

اصل وزن گیری ۹ماهگیه عزیزم وزنش خوب بوده

تاریخ زایمانت کی هس؟

قربونت عزیزم الان بارداری؟انشالله که خدا بهت یه پسر سالم و صالح بهت بده البته سلامتیش از همه مهمتره ...

اره گلم خدا از دهنت بشنوه عزیز دلم 

استراحت مطلقم هستم 

خدا بهت بهترینها را بده بخاطر دعای زیبات 💕💓