2777
2789

خفاش اومده کلی تو سالن دور خورد دخترمم گریه

دخترم رو گذاشتم تو اتاقش پنجره ها رو باز گذاشتم حالا رفته تو اتاق در رو بستم در تراس رو باز گذاشتم نمیدونم رفته یا نه😭😭😍😍😍

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ایموجی 😍 چی میگه ؟؟

سلام من یک دانش آموز بدبختم و یک فمنیست  😓💔 برای خیلی از خانومای که نی نی نداشتن یا بیمار بودن و ..... دعا کردم  تروخدا برای موفقیت در تحصیل م  یه صلوات بفرست ایشالله همیشه سلامت باشی😅 با همه تو سایت خندیدم ، گریه کردم ، ترسیدم ، بغض کردم😜 اما هیچکس تو تاپیکام نمیاد  😤😭 یکبار تاپیک منم پر بازدید کنین  خوب ارزو دارم 😞  منو تو تاپیک های عکس و باحال تگ کنین منم تگ تون میکنم 😉😚

نااااازی من خفاش دوس دارم 😍😍

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک