2777
2789
عنوان

چرا؟

305 بازدید | 27 پست

شنیدین میگن اگه یه رابطه خوب و با عشق داشته باشی آدم شادی هستی

پس چرا ما اینقد نابودیم

میگن ی مرد واقعی یه زن خوشحال تحویل جامعه میده

پس چرا ما اینقد داغونیم😔

لعنت به مردایی ک فقط اسمشون مرده

وگرنه مردونگی ندیدیم ازشون

مرد بودن فقط ب نون در اوردن و اینا نیست.وقتی مردی ک بتونی زنتو همیشه خوشحال نگه داری خنده رو لباش بیاری 

این مردونگیه

🤔

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم خوبه ولی اصلا خوشحال نیستم

چرا؟

وقتی شوهرت خوبه دیگه چی از دنیا میخوای؟

اگه خیلی خوبم باشه باید ببینه ناراحتی تو از کجاست اگ حتی به خودشم مربوط نباشه واسه تو حلش کنه

من شوهرم خوبه ولی اصلا خوشحال نیستم

منم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

کاملن باهات موافقم..... 

امیدوارم بتونم اینقدری به پسرم محبت کنم که اونم یاد بگیره باید محبت کنه بجز نون درآوردن تو زندگی مسئوله مهر و محبت و عشق نثار همسرش کنه...احترام بزاره وقت بزاره وفادار باشه

چیزی ک این روزا مطمئنم همه بهش نیاز دارن محبته...

تو خونواده و اقوام ما در کل دوتا مرد اینشکلی هستن بقیه.... 🤦‍♀️😑

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

تو بگو چرا؟ وقتی شوهرت خوبه دیگه چی از دنیا میخوای؟ اگه خیلی خوبم باشه باید ببینه ناراحتی تو از ک ...

دست اون نیس ک حل کنه بچ دار نمیشم ۷ ساله ۵ تا سقط کردم پا ب پای من همه جا میاد الانم میخام رحممو عمل کنم اوضاع مالیمون خوب نیس ولی امروز زنگ زد گفت پولشو جور کردم برو عمل تورو اینجوری میبینم میمیرم تنها کاری ک از دستش برمیاد اینه ک هزینه کنه منو ببره دکتر

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘