2777
2789
عنوان

چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 27 پست
کاملن باهات موافقم.....  امیدوارم بتونم اینقدری به پسرم محبت کنم که اونم یاد بگیره باید محبت ک ...

مطمئنم که میتونی دورت بگردم

توروخدا شما بچه هاتونو یه جوری تربیت کنین ک مرد باشن دل نشکنن

من مردم و همچین و آدمی دور و اطرافم ندیدم

حتی پدرم حتی داداشم حتی شوهرخواهرام

درسته ذات آدما خیلی موثره اما همه چی بیشتر برمیگرده به تربیت

دل ما که اینقد شکسته امیدوارم دل کس دیگه ای نشکنه

دست اون نیس ک حل کنه بچ دار نمیشم ۷ ساله ۵ تا سقط کردم پا ب پای من همه جا میاد الانم میخام رحممو عمل ...

الهی دورت بگردم

خداروشکر که همچین شوهری داری 

همین امشب به مامانم میگم سر نمازاش کلی دعات کنه

امیدتو به خدا از دست نده انشالله یه نی نی ناز و خوشگل و سالم نصیبت بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی دورت بگردم خداروشکر که همچین شوهری داری  همین امشب به مامانم میگم سر نمازاش کلی دعات کنه ...

خدانکنه عزیزم ممنونم ازت خدا سایه پدرمادرتو از سرت کم نکنه انشالله زنده باشن❤

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مطمئنم که میتونی دورت بگردم توروخدا شما بچه هاتونو یه جوری تربیت کنین ک مرد باشن دل نشکنن من مردم ...

بخدا من اینقد آدم احساساتیم دوس دارم پسرمم مث خودم باشه اصن به جهنم که بگن زن زلیله فقد عروسم دعاگوم باشه بگه شوهرم یه مرد واقعیه نه لعن و نفرینش پشت سرم باشه...

شوهر منم آدم احساسی و زن دوستی نیس ولی دوس ندارم پسرم اینو از پدرش به ارث ببره

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

بخدا من اینقد آدم احساساتیم دوس دارم پسرمم مث خودم باشه اصن به جهنم که بگن زن زلیله فقد عروسم دعاگوم ...

زن ذلیلی به نظر من هیچ عیبی نداره

خداروشکر خیلی از طرز فکرت خوشم اومد

اینکه آدم چجوری با زنش برخورد کنه برمیگرده به شعور و درکش 

زن ذلیلی به نظر من هیچ عیبی نداره خداروشکر خیلی از طرز فکرت خوشم اومد اینکه آدم چجوری با زنش برخور ...

آره گلم انشاالله بتونم پسر خوبی تحویل جامعه بدم....

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

چرا؟ وقتی شوهرت خوبه دیگه چی از دنیا میخوای؟ اگه خیلی خوبم باشه باید ببینه ناراحتی تو از کجاست اگ ...

مشکل اینجاست نمیتونه حلش کنه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
من شوهرم خوبه ولی اصلا خوشحال نیستم

چرا

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️